MA u Studije prava u Srbiji

Vidite MA programima u Studije prava u Srbiji

Studije prava

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Закон и прописи су скупови правила и упутстава створене од стране људи који ће бити праћен од стране других људи. У Субдивисионс из ове области обухватају све од међународних владиних односа на обезбеђивање одговарајуће пословне праксе.

Србија, званично Република Србија, је земља налази на раскрсници централне и југоисточне Европе, који покрива јужни део Панонске низије и централног Балкана. Србија 'а град Београд је гласала као један од горе и наредним престоницама Европе.

MA u Studije prava u Srbiji

Pročitajte više

Мастер оф Артс у праву

John Naisbitt University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 година October 2018 Република Србија Belgrade

Овај студијски програм представља наставак образовања ученика из акредитованих студијских програма основних академских студија у закону и безбедности, као и јавне администрације. [+]

Овај студијски програм представља наставак образовања ученика из акредитованих студијских програма основних студија права и сигурносне студије, и јавне администрације.

Степен (академски назив)

Мастер оф Артс у Закону

Упис

Кандидати могу да се пријаве на мастер студијама су добили диплому на Правном факултету и бивши Факултета за државну управу, као и студенти који су добили диплому диплому из: - факултетима, јавне управе, политике и адвокатских -Пословни студије, - Факултети безбедности, - Факултети политичких наука, - fakultet заштите на раду, - vojne академије, - Полицијска академија или други слични факултети са студија за четири године (240 ЕСПБ) из Србије и иностранства, укључујући и студенте који су дипломирали из специјализованих стручних студија на сродним факултетима у друштвено-хуманистичких наука, јер постоји потреба испита признања.... [-]