Master of Arts Degree- Diploma Master studija društvenih nauka u Studije prava na Malti

Pronađite Diploma Mastera društvenih nauka u Studije prava na Malti

Studije prava

Магистрирао је магистрирао додељује студентима који су завршили програм студирања хуманистичке или ликовних уметности предмете као што су историја, комуникације, филозофије, теологије или енглеском језику. Мајстор уметности степена обично захтева курсеве, истраживање и писмене испите.

Као људи широм света постају све више повезани једни са другима, ефекти закона и прописа достићи даље него икада. Стога, они који желе да иду у овој правној области често гаје искуство у међународним студијама.

Малта је мала, острвска земља у Средоземном мору који се налази јужно од острва Сицилије, Италија. Малта је себе успешно промовише као потпуно двојезично народа за Малтезе и енглеском језику. То важи за многе образовних институција у остатку света као земља у којој је енглески матерњи језик и они ће због тога често и субвенционисати ученике да идем тамо да га науче. Огромна већина грађана говори енглески малтешких на веома високом нивоу.

M.A. u Studije prava na Malti

Pročitajte više

МА у управљању оцеаном

University of Malta
Студије на универзитету / кампус Redovne studije October 2018 Малта Valletta

Овај магистарски програм о управљању оцеаном који нуди Универзитет Малте у сарадњи са Институтом за међународне океане је јединствен у свом приступу - има за циљ да успостави базу знања која је у суштини законска, али која такође укључује и природне и друштвене науке како треба дјеловати ефикасан регулаторни оквир. [+]

Управљање оцеаном је тема све веће важности и забринутости у 21. вијеку. Конвенција о праву мора Уједињених нација из 1982. године и други инструменти међународног права су корисна средства која штите правило Међународног поморског права. Упркос њиховом драгоценом доприносу међународним питањима која се јављају, која су заснована на ескалационој кризи неодрживости, подстакну хитну потребу да се истраже нови трансдисциплинарни приступи управљању океаном. Очигледно је потребан свеобухватнији правни оквир како би се побољшао начин на који државе и њихови држављани одржавају владавину права у морским подручјима изван националне надлежности и регулирају антропогене активности које утичу на океан и његове ресурсе. Постојећа питања и претње, као што су глобална поморска сигурност, одрживо кориштење океана и њихових ресурса, као и везе између природних наука, социоекономских захтјева и закона, захтијевају мултидисциплинарни приступ за промовисање учења и истраживања управљања оцеаном.... [-]