Filter
Master društvenih nauka
Естонија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pogledajte Master društvenih nauka u Studije Kozmetologije u Estoniji

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Естонија је, између осталог, познат по својим шумама (они чине скоро половину територије) и по томе што је једина земља у Европи са скоро потпуном покривеношћу 4Г мреже. Естонија обезбеђује висок ниво образовања и међународно призната, и многим универзитетима у земљи програма нуде степен у енглеском језику.

Master društvenih nauka u Studije Kozmetologije u Estoniji

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Studije Kozmetologije, Естонија

Diplome
Lokacija
Естонија
Tip studija
Tempo pohađanja
University of Tartu

Програм комбинује управљање и дизајн спа производа, медицинске и лепота третмане и добробит. ... [+]

Веллнесс и Спа сервис дизајн и менаџмент је јединствен 2 године Мастер програм који има за циљ да пружи студентима са потребним теоријских знања, професионалних вештина и практичних алата потребних за рад у веллнесс, спа и другим сродним организацијама на нивоу менаџмента. Програм комбинује управљање и дизајн спа производа, медицинске и лепота третмана, благостање, фитнес и услуга у вези са здрављем. То је само сличан Мастер програм у целој Европи.... [-]

Естонија Tartu
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom