Filter
Master društvenih nauka
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite MA programa u Studije Kozmetologije

Често, они који заврше студијских програма бачелор желе да прошире своје могућности у каријери и потенцијал зараде, а они то чине идући магистра или МА. Већина МА програми могу бити завршен у року од две или три године.

Само оно што је МА у козметологију? Овај програм има за циљ да припреми учеснике за успешне каријере помажу људима да побољшају своје наступе. Већина програма истичу негу косе, ноктију, личне естетике и примене козметичких, а неки и нагласити одређени аспект козметологију индустрије, тако електролизу, депилација, фарбање косе или шминка за ТВ или филмове. Неки програми такође наглашавају људске анатомије, хемије и физиологију, док други више концентрисати искључиво на косу, шминку и ноктију уметности. Преглед популарних лепоте алата и здравствених производа је такође уобичајено у овим програмима.

Многи козметичари су обавезни да прођу сталну обуку образовања у циљу одржавања лиценцу у области козметологије. Поред тога, један плата тежи да повећа поред нечијег нивоа образовања, без обзира на индустрије.

Не постоји одређен трошак у вези са освајао МА у козметологију. Проверите са пријемном канцеларијом сваку школу од интереса за правовременим и тачним информацијама уписа.

Овај програм има за циљ да припреми студенте за разне каријере у области козметологије. Многи дипломци наставити да раде као фризера за нокте техничара или Шминкера. Неки се предузетнички приступ и одлуче да отворе свој салон, док су други пронађу посао у хотелима, бањама и одмаралишта. Неки дипломци одлуче да раде у приватном сектору и нуде на лицу места за нокте, шминка или за негу косе услуга, док су други одлучили да научи козметологију након обезбеђивања степен на мастер.

Наша база података је одлично место за почетак учења више о многим интернет козметологију курсевима у школама широм света. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Studije Kozmetologije

University of Tartu

Програм комбинује управљање и дизајн спа производа, медицинске и лепота третмане и добробит. ... [+]

Веллнесс и Спа сервис дизајн и менаџмент је јединствен 2 године Мастер програм који има за циљ да пружи студентима са потребним теоријских знања, професионалних вештина и практичних алата потребних за рад у веллнесс, спа и другим сродним организацијама на нивоу менаџмента. Програм комбинује управљање и дизајн спа производа, медицинске и лепота третмана, благостање, фитнес и услуга у вези са здрављем. То је само сличан Мастер програм у целој Европи.... [-]

Естонија Tartu
August 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom