MA diploma u Studije Ekonomije u Singapuru

Pronađite Diplome Mastera društvenih nauka u Studije Ekonomije u Singapuru

Studije Ekonomije

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Професионалци који су студирали економију и администрацију схватити како већу економску слику и мање, индивидуалне трендове. То је интердисциплинарна област у којој су стручњаци обучени да размотре и анализирају многе компоненте како у јавном и приватном делу и даје препоруке засноване на садашњим и потенцијалним условима.

 

Сингапур (新加坡) је град-држава у југоисточној Азији. Основана као трговања британске колоније у 1819, од стицања независности постао је један од светски 'с најпросперитетнијих земаља на свету може да се похвали и ' с најпрометнијих лука. Сингапур има шест националних универзитета и углавном добро посматрати и привлачи студената из целог света.

Master društvenih nauka u Studije Ekonomije u Singapuru

Pročitajte više

Мастер оф Артс дипломом из економије

California State University, East Bay, College of Business & Economics
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године Сингапур

Мастер оф Артс Дегрее ин Ецономицс је аналитички ниво који омогућава студентима са флексибилним скупом вештина. Наш програм развија аналитичке способности комбиновањем јаке темеље у теорији са примењеним истраживањима [+]

У многим аспектима Одељење економија на Цалифорниа Стате Университи, Источна Србија је јединствена. Чланови Департмент спан широк спектар идеолошког размишљања и користе широк спектар методологија. Студенти напуштају програм наше мастер са панорамским погледом на економским проблемима и питањима. Поред широке базе знања стеченог у нашем програму, Мастерс студенти могу додати дубину свом програму и специјализовани у једној специфичној области са опцијом или путем независне студије, истраживања ассистантсхипс и истраживачке или теза пројеката. Студенти цене нашу вечерњи програм, који пружа прилику да комбинују рад и учење.И послодавци и васпитачи ценити ширину и дубину економске знања и вештина које наши студенти узети из програма. Послодавци аплаудирају широку базу знања и јаке аналитичке способности наших дипломаца. Излагање на обе далекосежним идеолошких перспектива и истраживања дубине охрабрује доживотно учење који је вреднован на радном месту. Бивши студенти су успешно наставили школовање у економији, бизнису, и анализу јавних политика на врху рангиране универзитетима. Многи су приписује њихов успех на чврстим темељима у економији да су примили у ЦСУЕБ.Поносни смо на нашег програма, нашим ученицима, и наше Одељење. Молимо Вас да проверите могућности нашег програма нуде.Мастер оф Артс Дегрее ин Ецономицс је аналитички ниво који омогућава студентима са флексибилним скупом вештина. Наш програм развија аналитичке способности комбиновањем јаке темеље у теорији са примењеним истраживањима. Студенти напуштају програм моћи да конкуришу и теорије и истраживања вештина у раду и образовним установама. Студенти демонстрирају своје вештине кроз курсу, свеобухватне прегледе у теорији, и истраживачком пројекту или тезе.Нудимо седам Опције доводи до магистрирао на Економском. Свака опција захтева 45... [-]