MA diploma u Studije Arhitekture u Kanadi

Vidite Diplome Mastera društvenih nauka u Studije Arhitekture u Kanadi

Studije Arhitekture

Мастер 'с степен је постдипломске академски степен. Мастер 'с степен припрема студенте да воде и управљају. Мастер 'с степен и припрема лице за низ трагања кроз специјалистичке студије из поља.

Архитектура је трговински којим су зграде дизајниране и онда гради. Ово подразумева коришћење технологије, материјале и животну средину, како би се испунили законске услове и оних који су уговарања изградње.

Ако размишљате једног система високог образовања који ће утицати на ваш живот позитивно, а дајући вам практична знања и вештине, затим Канада 'а образовни систем је оно што вам треба. Путују у Канаду за образовање ће вас ценити креативност и иновације од предавача у овим институцијама високог образовања.

MA program u Studije Arhitekture u Kanadi

Pročitajte više

Мастер уметности у планирању

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Канада Vancouver

Реструктурирани Мастер оф Артс ин Планнинг је истраживачки програм студија заснован на тези, који се разликује од СЦАРП-овог акредитованог, професионално оријентисаног Мастер-а за заједнице и регионално планирање (МЦРП) и има за циљ пружити могућности учења за практицирање професионалаца који желе да ојачају своје истраживачке способности; они са додипломским степеном планирања из акредитованих програма; и студенти (са или без магистарског студија) заинтересовани за евентуално докторско истраживање; да подузме студије на нивоу студија који воде до неакредитованог магистарског студија заснованог на истраживању. [+]

Реструктурирани Мастер оф Артс ин Планнинг је истраживачки програм студија заснован на тези, који се разликује од СЦАРП-овог акредитованог, професионално оријентисаног Мастер-а за заједнице и регионално планирање (МЦРП) и има за циљ пружити могућности учења за:

вежбају професионалци који желе да ојачају своје вештине истраживања;они са додипломским степеном планирања из акредитованих програма;и студенти (са или без магистарског студија) заинтересовани за евентуално докторско истраживање;да подузме студије на нивоу студија који воде до неакредитованог магистарског студија заснованог на истраживању.... [-]