MA diploma u Studije Arhitekture u Kanadi

Vidite Diplome Mastera društvenih nauka u Studije Arhitekture u Kanadi

Studije Arhitekture

Мастер 'с степен је постдипломске академски степен. Мастер 'с степен припрема студенте да воде и управљају. Мастер 'с степен и припрема лице за низ трагања кроз специјалистичке студије из поља.

Процес стварања добро направљен структура подразумева много више него само подизању четири зида. Познавање архитектуре је потребно како би се осигурало да зграде задовољавају унапред одређене жеље и законске смернице.

Канада је најбоља земља да настави свој високо образовање ако сте интерактивни особа. Скоро свака етничка група је заступљена у Канади тако да 'са мултикултурално друштво. Језичка баријера није проблем страним студентима, као и Канада се сматра свету 'с лидер у језика.

MA program u Studije Arhitekture u Kanadi

Pročitajte više

Мастер уметности у планирању

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Канада Vancouver

Реструктурирани Мастер оф Артс ин Планнинг је истраживачки програм студија заснован на тези, који се разликује од СЦАРП-овог акредитованог, професионално оријентисаног Мастер-а за заједнице и регионално планирање (МЦРП) и има за циљ пружити могућности учења за практицирање професионалаца који желе да ојачају своје истраживачке способности; они са додипломским степеном планирања из акредитованих програма; и студенти (са или без магистарског студија) заинтересовани за евентуално докторско истраживање; да подузме студије на нивоу студија који воде до неакредитованог магистарског студија заснованог на истраживању. [+]

Реструктурирани Мастер оф Артс ин Планнинг је истраживачки програм студија заснован на тези, који се разликује од СЦАРП-овог акредитованог, професионално оријентисаног Мастер-а за заједнице и регионално планирање (МЦРП) и има за циљ пружити могућности учења за:

вежбају професионалци који желе да ојачају своје вештине истраживања;они са додипломским степеном планирања из акредитованих програма;и студенти (са или без магистарског студија) заинтересовани за евентуално докторско истраживање;да подузме студије на нивоу студија који воде до неакредитованог магистарског студија заснованог на истраживању.... [-]