Filter
Master društvenih nauka
Азија Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

za Najbolje Programe Master studija društvenih nauka u Scenska umetnost Азија 2019

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Проучавање уметности перформансом може бити исто толико академски потера као што је техничка један. Истражите дубине теорије и праксе плеса, позоришта, музике и перформанса у једној интердисциплинарне области.

Студенти који заврше део њиховог степена у Азији расте у бројевима. Тренутно, друга и трећа по величини привреда у Азији. Без ограничења, ученици су описали своје време у Азији као најбољи доживљај живота. Данас, три од четири најмногољуднијих земаља света су у Азији: Кина, Индија и Индонезија.

Master društvenih nauka u Scenska umetnost Азија

Pročitajte više Pročitajte manje
Druge opcije u ovom studijskom području:

1 Rezultati u Scenska umetnost, Азија

SOAS University of London

Студенти ће изградити критичко разумевање како агентиве и маштовитих капацитети Мусић је делују у различитим контекстима - нпр људских права, присилна миграција, здравља, ... [+]

У изузетним околностима, значајно рад на терену искуство може ван-сет недостатка формалних академских квалификација у овој области.

Овај јединствени програм је намењен студентима који желе да комбинују интересовање за музику и сродних културне перформансе са заступање и пракси друштвеног развоја. Студенти ће изградити критичко разумевање како агентиве и маштовитих капацитети Мусић је делују у различитим контекстима - нпр људских права, присилна миграција, здравља, и правда животне средине - да комуницира потребе и интересе, и да мобилише акцију.... [-]

Уједињено Краљевство London Сингапур Singapore
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom