Master društvenih nauka у Клуж-Напока Румунија

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Клуж-Напока Румунија 2018

Master

Мастер 'с степен је академски степен додељује појединцима који су прошли студију демонстрира мајсторство или високим редом преглед одређеној области студија или области професионалне праксе.

Румунија је земља налази на раскрсници Централне и Југоисточне Европе, граничи са Црном мору. Добијање у Румунију је лако из скоро свих делова света, због свог положаја, као и на чињеницу да је служио низ типова транспортних и компанија. Румунски универзитети нуде велики избор основних и постдипломских програма на румунском, енглеском, француском и немачком језику.

Клуж-Напока град је главни град округа Клужу у Румунији и 2. најнасељенији после Букурешта. То је градском подручју са популацијом од око 300.000 становника. Има око 150 образовних установа предуниверзитетске.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Клуж-Напока u Rumuniji 2018

Pročitajte više

Мастер оф Артс у медијске комуникације

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Румунија Клуж-Напока

МА у медијима комуникација одвија на енглеском језику на ФСПАЦ нуди студентима боље разумевање медијских технологија, поруке, производњу, дистрибуцију и рецепције праксе и опремио студенти са вештинама потребним да постану медијски консултанти, медијски аналитичари, истраживачи, професионална комуникација специјалисти онлине систем дизајнери, менаџери кампања или портпароли ... [+]

МА у медијима комуникација одвија на енглеском језику на ФСПАЦ нуди студентима боље разумевање медијских технологија, поруке, производњу, дистрибуцију и рецепције праксе и опремио студенти са вештинама потребним да постану медијски консултанти, медијски аналитичари, истраживачи, професионална комуникација специјалисти онлине систем дизајнери, менаџери кампање или портпароли. ... [-]