Master društvenih nauka у Клуж-Напока Румунија

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Клуж-Напока Румунија 2018

Master

Мастер 'с степен је академски степен додељује појединцима који су прошли студију демонстрира мајсторство или високим редом преглед одређеној области студија или области професионалне праксе.

Румунија је земља налази на раскрсници Централне и Југоисточне Европе, граничи са Црном мору. Добијање у Румунију је лако из скоро свих делова света, због свог положаја, као и на чињеницу да је служио низ типова транспортних и компанија. Румунски универзитети нуде велики избор основних и постдипломских програма на румунском, енглеском, француском и немачком језику.

Клуж-Напока град је главни град округа Клужу у Румунији и 2. најнасељенији после Букурешта. То је градском подручју са популацијом од око 300.000 становника. Има око 150 образовних установа предуниверзитетске.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Клуж-Напока u Rumuniji 2018

Pročitajte više

Мастер оф Артс у медијске комуникације

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Румунија Клуж-Напока

МА у медијима комуникација одвија на енглеском језику на ФСПАЦ нуди студентима боље разумевање медијских технологија, поруке, производњу, дистрибуцију и рецепције праксе и опремио студенти са вештинама потребним да постану медијски консултанти, медијски аналитичари, истраживачи, професионална комуникација специјалисти онлине систем дизајнери, менаџери кампања или портпароли ... [+]

Programi Mastera društvenih nauka 2018 у Клуж-Напока Румунија. МА у медијима комуникација одвија на енглеском језику на ФСПАЦ нуди студентима боље разумевање медијских технологија, поруке, производњу, дистрибуцију и рецепције праксе и опремио студенти са вештинама потребним да постану медијски консултанти, медијски аналитичари, истраживачи, професионална комуникација специјалисти онлине систем дизајнери, менаџери кампање или портпароли. Наставни план и програм има истраживачке оријентисан курсеве који наглашавају употребу нових алата за прикупљање и анализу података, курсеви по пројекту који подстичу тимски рад и развој професионалних компетенција, вештина-оријентисане курсеви се фокусирају на радио-дифузне и дигиталне медијске продукције, веб дизајн и приповедање и теоријских предмета које имају за циљ да контекст комуникације, описују оквире и разговарати доприносе различитих научника теорији медија. МА Програм подстиче развој критичког мишљења, учење од колега и тимски рад у мултикултуралном контексту Трансилваније и интердисциплинарне оквиру УББ екипе. Студенти се охрабрују да учествују у истраживачким пројектима новинарству Одјељења и у својим медијским студија - ТВ Студио, радио Студио, часопис редакцију, фотографију и мултимедије лабораторију. Школарина Школарина за грађане ЕУ је 3000 леја / год. Школарина за Нон-ЕУ (само спонзорише) 4500 евра / академска година за програме на нивоу МА, плаћене унапред за период од 9 или 10 месеци (у случају да је наставни план и програм обухвата период стажирања). [-]