Filter
Master društvenih nauka
Severna Amerika Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

sa Najboljim Master programima Programe Master studija društvenih nauka u Radni odnosi у Severna Amerika 2019

Мастер 'с степен је постдипломске академски степен. Мастер 'с степен припрема студенте да воде и управљају. Мастер 'с степен и припрема лице за низ трагања кроз специјалистичке студије из поља.

Закључно са управљањем људским ресурсима, стручњаци из радног односа су повезане сваке организације између ширег друштва и њених запослених. Циљеви укључују поштовање закона и уговора, балансирање конкурентне предности и плате са финансијског здравља предузећа, задржавање и перформанси.

Спаннинг 23 земаља, Северна Америка је континент препун могућности образовања. Студенти имају прилику да науче више језика и развијају разумевање веома различитих култура.

Program Mastera društvenih nauka u Radni odnosi у Severna Amerika

Pročitajte više Pročitajte manje
Other options within this field of study:

1 Results in Radni odnosi, Severna Amerika

Empire State College, State University of New York

Дизајниран је да вас ефикаснији у свом садашњем положају и да се припремите за веће одговорности или нове позиције које се баве питањима од значаја за рад, индустријских ... [+]

Мастер оф Артс у области рада и политике студије дизајниран је за унионисте, људских ресурса професионалцима, арбитри, васпитачи, новинари, политички активисти, адвокати и оних који су укључени у власти или приватне индустрије. Док програм обезбеђује позадину у америчкој радних односа, историја порођаја, закон о раду и колективног преговарања, основних концентрација је на актуелне проблеме и политика генерише промене у глобалној економији, технологији, радне снаге и радног места. ... [-]

Сједињене Америчке Државе Saratoga Springs
September 2019
Fleksibilno vreme
15 месеци
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom