Post diplomske studije u Posredovanje

Uporedite 3 MA programa u Posredovanje

По завршетку Бацхелор оф Артс, појединци често настављају студије и зарађују Мастер оф Артс. Ови програми могу се фокусирати на широк спектар хуманистичких предмета и понуђени су на већини универзитета.

Шта је МА у посредовању? Медијација се обично користи у решавању сукоба и правној пракси, а овај тип програма може покривати аспекте различитих области. Часови могу укључивати психологију, тактику преговарања, политичке науке и језичке студије. Неки ученици могу бити у могућности усмерити фокус свог програма на укључивање додатних закона или владиних часова, док други могу проучавати рјешавање сукоба у хисторијском контексту. Многи предмети покривају основну правну теорију, антропологију и међународне односе.

Вјештине стечене стеченим путем медијације укључују побољшане когнитивне способности, планирање и тактичку комуникацију. Ове способности су корисне за медијаторе, а такође су изузетно корисне за професионалце у свим индустријама.

За будуће МА студенте заинтересоване за одређене информације о цијенама, најбоље је питати службеника за пријем. Различити универзитети наплаћују различите таксе, тако да ове информације треба добити директно из школе у ​​питању.

Са Мастером из области медијације, може се очекивати да се постави доступан број могућности за запошљавање. Многи дипломци иду на позиције унутар владиних агенција, радећи као асистенти и савјетници за креирање политика. Такође је могуће наћи посао као посредника у међународним компанијама и организацијама које преговарају и посредују пословима између страних ентитета и других бизниса. Добивање овога магистра може такође помоћи ученицима који су заинтересовани да оду у правну школу, као и оне који траже позиције као паралелес и истраживачи са приватним правним компанијама којима је потребна помоћ у посредовању.

За све заинтересоване да постану медијатор, магистарски степен је одличан корак. Да бисте сазнали више о овим курсевима, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Међународни програм решавања и медијације сукоба (магистар јавних политика)

Tel Aviv University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 10 месеци October 2019 Израел Tel Aviv-Yafo

Међународни програм решавања и медијације конфликата (МА у јавној политици) је дугогодишњи интердисциплинарни мастер програм на енглеском језику са опционом тезом компонентом. Студенти су завршили овај програм и стекли алате за ефективне анализе, медијацију и преговарачке стратегије и оквире за рјешавање конфликата на међународној сцени. Студенти такође зарађују сертификат о завршетку који је издао Tel Aviv University за радионицу програма у међународној медијацији. [+]

Преглед

Међународни програм решавања и медијације конфликата (МА у јавној политици) је дугогодишњи интердисциплинарни мастер програм на енглеском језику са опционом тезом компонентом. Студенти су завршили овај програм и стекли алате за ефективне анализе, медијацију и преговарачке стратегије и оквире за рјешавање конфликата на међународној сцени. Студенти такође зарађују сертификат о завршетку који је издао Tel Aviv University за радионицу програма у међународној медијацији.... [-]


ма у решавању сукоба

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године August 2019 Сједињене Америчке Државе Washington

Магистар умјетности у рјешавању сукоба обухвата теоријске праксе из рјешавања сукоба и међународних односа и пракси, укључујући преговоре, посредовање и стварање мира за рјешавање сукоба, без обзира да ли је лично, групно или међународно. Поље, које потиче од теоретичара као што су Галтунг, Ледерацх и Гандхи, покушава да трансформише начин на који се сукоб проучава и проналази креативне механизме за позитивне промене. Програм наглашава посвећеност Универзитета Џорџтаун разноликој и инклузивној студији, практичној обуци и примени. [+]

Магистар у решавању конфликата обухвата теоријске праксе из решавања конфликата и међународних односа и пракси, укључујући преговоре, посредовање и креативно изградњу мира за решавање сукоба, било да је то лично, групно или међународно. Поље, које потиче од теоретичара као што су Галтунг, Ледерацх и Гандхи, покушава да трансформише начин на који се сукоб проучава и проналази креативне механизме за позитивне промене. Програм наглашава посвећеност Универзитета Џорџтаун разноликој и инклузивној студији, практичној обуци и примени.... [-]


Intercultural Communication and Moderation (M.A.)

University of Applied Languages of the SDI Munich
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 3 - 5 семестра October 2019 Немачка Munich +1 više

[+]

ПРИЗНАЊЕ

Интернационални пројектни менаџмент

[-]