Master društvenih nauka у Порту Португалија

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Порту Португалија 2018

Master

Мастерс степени су боље од докторским квалификацијама и имају широк спектар стручних и научних апликација. Према УС Департмент оф Едуцатион, три врсте мастер програма постоје истраживачки, стручни и терминал. Најпопуларније врсте су мастер студије Мастер оф Артс (МА) и Мастер оф Сциенце (МС) у мешавини предметних области.

Португалија, званично португалски Република, је земља налази у југозападној Европи, на Иберијском полуострву. Португал је 900 година, а иако има релативно мали простор, она је одиграо кључну улогу у светској историји. Универсидаде до Порто је најпопуларнији од странаца који се састоје од 11% страних студената.

Порто је други најнасељенији град у Португалу, након Лисабона са популацијом од око 1,3 милиона људи. Универзитет у Порту је врхунски универзитет у Португалу, јер служи студентима из целе Европе и света у целини. Има и много других техничких факултета у Порту.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Порту u Portugalu 2018

Pročitajte više

интеркултурални студије за бизнис

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
Студије на универзитету / кампус October 2018 Португалија Лука

Програм мр у Интерцултурал Студиес фор Бусинесс отвара нове хоризонте међународних за студенте. Курс је одобрен безусловно за 6 година од стране националне агенције за акредитацију А3Ес. Са високо специјализованог наставног особља, МА нуди иновативне курсеве као што су: кинески (мандарински) и арапском језику и културе за бизнис, култура и развој, Интерцултурал економске односе са иностранством, предузетништво у култури, Интерцултурал комуникационих технологија, као и енглески, француски, Спанисх, и немачки културе за посао. МА је у потпуности одвија на енглеском језику, чиме је омогућено повећање сарадње и међународне мобилности. Студенти могу одлучити за двоструког степена, у комбинацији са Мастерса у језицима и интеркултуралног управљање Универзитету д'Артоис, Француска. Курс пружа стажирање са Инцубит - Бусинесс Цонсултинг & предузетништво, Високи комесаријат за миграције, Националног удружења женског предузетништва, Вида Ецономица Публисхинг Гроуп, и неколико других европских партнера. Овај МА је део образовне мреже високог за ПОСРЕДОВАЊЕ. Матуранти ће моћи да наставе студије на нивоу докторирао на Универзитету у Виго и Сантјаго де Компостела, због протокола потписаних са овим престижним шпанским универзитетима. [+]

Циљеви

Програм мр у Интерцултурал Студиес фор Бусинесс отвара нове хоризонте међународних за студенте. Курс је одобрен безусловно за 6 година од стране националне агенције за акредитацију А3Ес. Са високо специјализованог наставног особља, МА нуди иновативне курсеве као што су: кинески (мандарински) и арапском језику и културе за бизнис, култура и развој, Интерцултурал економске односе са иностранством, предузетништво у култури, Интерцултурал комуникационих технологија, као и енглески, француски, Спанисх, и немачки културе за посао. МА је у потпуности одвија на енглеском језику, чиме је омогућено повећање сарадње и међународне мобилности. Студенти могу одлучити за двоструког степена, у комбинацији са Мастерса у језицима и интеркултуралног управљање Универзитету д'Артоис, Француска. Курс пружа стажирање са Инцубит - Бусинесс Цонсултинг & предузетништво, Високи комесаријат за миграције, Националног удружења женског предузетништва, Вида Ецономица Публисхинг Гроуп, и неколико других европских партнера. Овај МА је део образовне мреже високог за ПОСРЕДОВАЊЕ. Матуранти ће моћи да наставе студије на нивоу докторирао на Универзитету у Виго и Сантјаго де Компостела, због протокола потписаних са овим престижним шпанским универзитетима.... [-]