Master društvenih nauka у Евора Португалија

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Евора Португалија 2018

Master

Магистрирао је магистрирао додељује студентима који су завршили програм студирања хуманистичке или ликовних уметности предмете као што су историја, комуникације, филозофије, теологије или енглеском језику. Мајстор уметности степена обично захтева курсеве, истраживање и писмене испите.

Португалија, званично португалски Република, је земља налази у југозападној Европи, на Иберијском полуострву. Португал је 900 година, а иако има релативно мали простор, она је одиграо кључну улогу у светској историји. Универсидаде до Порто је најпопуларнији од странаца који се састоје од 11% страних студената.

"Евора је град у Португалу који је још увек богата у својим средњег века, посебно у својим конструкцијама Дакле, град има много историјских знаменитости за туристе да видим да има један универзитет -. Универзитета у Евора.. "

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Евора u Portugalu 2018

Pročitajte više

Магистар економије

Universidade de Évora
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Португалија Евора

Мастер курс економије има за циљ да у суштини обезбеди скуп знања из области економије како би се омогућило потпуно формирање првог циклуса, чиме се повећава изгледе за запошљавање и будуће каријере својих студената. [+]

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Мастер курс економије има за циљ да у суштини обезбеди скуп знања из области економије како би се омогућило потпуно формирање првог циклуса, чиме се повећава изгледе за запошљавање и будуће каријере својих студената. Курс је подељен у три гране: економске анализе, регионалне економије и локални развој и интернационализација и конкурентност. Анализа Филијала Економски има за циљ да обезбеди опште способности економије, подстичући више директне истраживачке активности и прогресију да дипломира кроз јаку сарадњу са планом докторских студија у економију. Такође наглашава флексибилност наставног плана и програма ове гране, где су три од осам курсева летива компоненте опционо природа. Гране регионалне економије и локални развој и интернационализацију и конкурентност су намеру да додељује моћи да се фокусирају углавном на овим областима привреде путем преношења знања изузетно примењује заједно са чврстим теоријским компоненту. Ове гране су усмерена углавном на дипломаца који обављају или намеравају да обавља стручне послове у овим областима, имају за циљ да продуби њихово теоријско и / или ажурирају своје знање у академској и техничку обуку. У три гране у намењених углавном: - да допринесе развоју вештина које помажу идентификацију, анализу и решавање проблема економске природе; - да подстакне и развије интересовање за економска питања истраживања и, самим тим, ангажује кандидата у истраживачким пројектима развијеним у оквиру ЕУ ЦЕФАГЕ студијског центра и промовишу свој напредак на докторским програмима.... [-]