Keystone logo

47 MA Programi u Politika 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Politika
Polja studija
  • Društvene nauke (47)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

    MA Programi u Politika

    За напредније, темељније истраживање теме интересантне за хуманистичке науке, многи студенти одлучују да зарађују Магистар уметности. Овај степен даје свеобухватно знање, истраживачку способност и практичну примјену вештина за рад на дипломцима. Иако је магистарски степен у неким пољима, то може бити и увод у зараду доктората.

    Шта је мастер уметности у политици? Овај степен је често интердисциплинарна студија која комбинује уметност, политику, филозофију и међународне студије. Омогућава студентима да сазнају о демократији и политичком учешћу ио улози коју играју у глобалном друштву. Могуће курсеве могу покрити све од исламске мисли до људских права, међународних односа, финансија и економије. Обично студент мора завршити пројекат са највишим степеном по завршетку предмета.

    Дипломци који зарађују магистрирале у политици могу развити вештине критичког размишљања који им омогућавају да разумеју комплексност модерног света. Они такође имају тенденцију да имају јаке комуникацијске и презентацијске вештине како би промовисали боље разумевање у друштву.

    Пошто свака колеџа или универзитет поставља сопствене школарине и накнаде, трошкови магистра у политици се разликују од школе до школе. Студенти треба да контактирају институције у којима су заинтересовани да разговарају о томе које трошкове могу очекивати.

    Могуће каријере отворене за студенте са магистарским студијама у политици могу бити новинар, јавни званичник, пројектант за НВО, академски истраживач и социјални радник. Овај степен је такође одлична основа за оне који желе наставити своје образовање и постати адвокати или судије. Наравно, јавне и приватне школе увек имају потребу за наставницима с добрим разумевањем политике.

    Многи колеџи и универзитети, како локални, тако и инострани, магистрирају политику. Неке школе нуде и онлине курсеве, што је одлично решење за студенте који живе на удаљеним локацијама. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.