MA u Obrazovanje u Estoniji

Pogledajte svih MA diplome u Obrazovanje u Estoniji

Obrazovanje

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Образовање се дефинише као процес стицања знања у било ком облику, било да се веровања, навике, вештине или вредности. Постоји много начина за појединце да обављају и примају образовање. Неке методе могу укључити наставе, приповедање, отворене дискусије, обуку и истраживање.

 

Естонија је, између осталог, познат по својим шумама (они чине скоро половину територије) и по томе што је једина земља у Европи са скоро потпуном покривеношћу 4Г мреже. Естонија обезбеђује висок ниво образовања и међународно призната, и многим универзитетима у земљи програма нуде степен у енглеском језику.

MA diploma u Obrazovanje u Estoniji

Pročitajte više

мајстор у образовне технологије

University of Tartu
Комбинација Online и кампус студија Redovne studije 1 година August 2019 Естонија Tartu

Онлајн Програм 1 година пружа стручно усавршавање људима који желе да ефикасније користе едукативне технологију. [+]

Образовна технологија је онлине 1-годишњи програм дизајниран да пружи прилику за професионални развој људима који раде на позицијама које укључују наставу и желе да ефикасније користе едукативне технологију у свом раду.

Флексибилност програма и главни фокус на е-учење би се посебно добро прилагођен за оне који иду на посао - било да је ван Тарту или у некој другој земљи.

... [-]