Master društvenih nauka у Окланду Нови Зеланд

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Окланду Нови Зеланд 2018

Master

Магистрирао је магистрирао додељује студентима који су завршили програм студирања хуманистичке или ликовних уметности предмете као што су историја, комуникације, филозофије, теологије или енглеском језику. Мајстор уметности степена обично захтева курсеве, истраживање и писмене испите.

Нови Зеланд је земља изузетне и разноврсне природне лепоте. Киви је не само један од националних симбола - остали Бити Силвер Ферн лист и кору - али и име Новозеланђани обично се зову. У иностранству студенти ће морати да плате пуну школарину и своје животне трошкове док је студирао у Новом Зеланду институције.

Градском подручју Новог Зеланда, Окланд је изградио своју репутацију на добрим основама најбољих образовних стандарда. Окланд је дом многих репутацију образовним институцијама. Универзитет у Окланд, Окланд Университи оф Тецхнологи, Ауцкланд Институт за технологију и Массеи Университи, најзвучнија имена.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Окланду na Novom Zelandu 2018

Pročitajte više

МА у управљању уметности

Whitecliffe College of Arts & Design
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године February 2018 Нови Зеланд Окланд

Вхитецлиффе Артс Манагемент дипломци су потпуно опремљени за управљање широк спектар уметности предузећа. Као и разумевању савремене најбоље пословне праксе, наши дипломци разумем оне посебне потребе умјетника и њихових уметничке форме. [+]

Programi Mastera društvenih nauka 2018 у Окланду Нови Зеланд. Магистар уметности менаџмент Вхитецлиффе Артс Манагемент дипломци су потпуно опремљени за управљање широк спектар уметности предузећа. Као и разумевању савремене најбоље пословне праксе, наши дипломци разумем оне посебне потребе умјетника и њихових уметничке форме. Уметник, предузетник, интелектуалац, менаџер, педагог, социјални радник, политичар; Менаџер за уметност мора да носи многе капе и тако захтева више вештине. Огроман раст у уметности предузећима и организацијама са плаћеним менаџерских тимова у Новом Зеланду у последњих 20 година је развио све већу потребу за квалификованим уметности менаџере. Традиционално артс менаџери имају тенденцију пада у две категорије; они са пословном позадином и онима који су, или су уметници и желе да развију своје пословне вештине. Вхитецлиффе Пост Градуате диплома (ПГДип) и Мастер оф Артс у уметности управљање (МААМ) степени обезбедити преко потребну мост између уметности и трговине. Програми једну или две године развити теоретско знање и професионалне способности из перспективе уметности и усмерена према особама са интересима у областима као што су позоришта, филма, визуелних уметности, плеса, музике, дизајна, галерије, уметничке заједнице, и већа или владине културне институције и уметности управљање. Мастер оф Артс у уметности управљање Године два (НОК) Ниво 9 Студенти прихваћени за МААМ у другој години предузме припремни истраживање курс учио у прва два семинара викенда ове године. Са успешног завршетка овог курса студенти ће развити примењена разумевање истраживачког пројекта, прикупљање података и анализе, писања предлога и усклађивање методологије са намером и циљем истраживања. Циљ овог курса је да пружи прилику студентима да заврше... [-]