Filter
Master društvenih nauka
Немачка Paderborn Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka in Paderborn Немачка 2019

Мастер 'с степен је постдипломске академски степен. Мастер 'с степен припрема студенте да воде и управљају. Мастер 'с степен и припрема лице за низ трагања кроз специјалистичке студије из поља.

Немачка је велика дестинација за међународну сцхоларсанд има квалитетан систем високог образовања. Вредност овог нивоа образовања је побољшана Немачка 'с јаке економије. Страни студенти имају одличне животног стандарда у сигурном и безбедном окружењу. Берлин је главни град.

Падерборн је град у држави Северна Рајна-Вестфалија, Немачка. То је главни град Падерборн округа. То домаћини многих немачких индустријских предузећа, као и предузећа информационих технологија. Најстарији и главни универзитет у граду је Универзитет у Падерборну.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka in Paderborn u Nemačkoj 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Diplome
Lokacija
Немачка
Paderborn
Tip studija
Tempo pohađanja
Fachhochschule der Wirtschaft FHDW

Мастер студије програм набавке и логистике Менаџмент * са степеном "Мастер оф Артс" (МА) припрема студенте и пре њега ... [+]

Скраћено радно време студија за један Мастер оф Артс

Тхе Мастер диплома програма набавке и логистике * са степеном "Мастер оф Артс" (МА) припрема студенте и пре тога, у на националном и међународном компанија одговорна извршна функција у области доживљавају куповину и логистику. Продуби своје постојеће пословно образовање и допуни студенте са предметним специфични, методичке пуне зараде, као пракистауглицхем знања. Ово је још важније касније, јер су заслужили да важну улогу као интердисциплинарни карика у управљању предузећима. За ово Они захтевају холистички поглед на пословне одлуке, они развијају кроз програм мастер. Ово холистички квалификација је све више траже на тржишту рада и облика важан темељ за учење на послу. * Тренутно у процесу акредитацију... [-]

Немачка Paderborn
October 2019
Redovne studije
31 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom