Filter
Master društvenih nauka
Немачка Lüneburg Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Lüneburg Немачка 2019

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Немачка је велика дестинација за међународну сцхоларсанд има квалитетан систем високог образовања. Вредност овог нивоа образовања је побољшана Немачка 'с јаке економије. Страни студенти имају одличне животног стандарда у сигурном и безбедном окружењу. Берлин је главни град.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Lüneburg u Nemačkoj 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Leuphana University of Luneburg

Управљачки менаџмент за уметност и културу који ће руководити стручна школа и Гоетхе-Институт од 2018. године представља иновативни нови програм управљања културом на енг ... [+]

Управљачки менаџмент за уметност и културу који ће руководити стручна школа и Гоетхе-Институт од 2018. године представља иновативни нови програм управљања културом на енглеском језику, професионални програм даљинског учења који ће обучавати културне професионалце из цијелог свијета како би се бавили трансформацијом процесе у сектору културе.

Свеобухватно међународно управљање културом са кључним фокусом на интердисциплинарну и трансдисциплинарну комбинацију културних и пословних студија је у средишту програма. Погледат ћете ризике и могућности које нуде актуелна збивања, као што су демографске промјене, дигитализација и глобализација у односу на институције културе, и развијате дугорочне стратегије како би ваша организација била спремна за будућност.... [-]

Немачка Lüneburg
October 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
4 семестра
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom