Master društvenih nauka у Идстеин Немачка

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Идстеин Немачка 2018

Master

Магистрирао или Мастер оф Артс степена се добија студенти након завршеног оне-у двогодишњи програм проучавања историје, енглеског или друге ликовне уметности, или хуманистичких предмета. МА студије су најчешће спој истраживања и курс.

Немачка је велика дестинација за међународну сцхоларсанд има квалитетан систем високог образовања. Вредност овог нивоа образовања је побољшана Немачка 'с јаке економије. Страни студенти имају одличне животног стандарда у сигурном и безбедном окружењу. Берлин је главни град.

Са популацијом од нешто више од 20.000 становника, Идштајн је град који се налази у Дармштату у држави Хесен, Немачка. Она има неколико приватних, јавних и државних институција високог образовања.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Идстеин u Nemačkoj 2018

Pročitajte više

МА у одрживом маркетинга и лидерства

Fresenius University of Applied Sciences
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 - 6 семестра October 2018 Немачка Идштајн Келн +1 više

Магистрирао у одрживи маркетинга и лидерства од званично признате Фресениус Универзитету примењених наука вам нуди јединствену базу у Немачкој што вам помаже да остваре свој професионални циљ отварање нових тржишта и групе купаца путем одрживог корпоративног управљања. [+]

Модерне теорије управљања бави много више него само финансијске добити. Одговорне планови корпоративног управљања и организује сложене токове робе, енергије, података и финансије у контексту социјалних, еколошких, економских и глобалним изазовима. Греен идеје и црне бројке су стога комплементарна корпоративни циљеви који се могу постићи употребом одрживих алата маркетинг.

... [-]