Master društvenih nauka у Падерборну Немачка

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Падерборну Немачка 2018

Master

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Немачка је велика дестинација за међународну сцхоларсанд има квалитетан систем високог образовања. Вредност овог нивоа образовања је побољшана Немачка 'с јаке економије. Страни студенти имају одличне животног стандарда у сигурном и безбедном окружењу. Берлин је главни град.

Падерборн је град у држави Северна Рајна-Вестфалија, Немачка. То је главни град Падерборн округа. То домаћини многих немачких индустријских предузећа, као и предузећа информационих технологија. Најстарији и главни универзитет у граду је Универзитет у Падерборну.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Падерборну u Nemačkoj 2018

Pročitajte više

Мастерцард набавка и логистика управљање

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 31 месеци October 2018 Немачка Падерборн

Мастер студије програм набавке и логистике Менаџмент * са степеном "Мастер оф Артс" (МА) припрема студенте и пре њега [+]

Скраћено радно време студија за један Мастер оф Артс

Тхе Мастер диплома програма набавке и логистике * са степеном "Мастер оф Артс" (МА) припрема студенте и пре тога, у на националном и међународном компанија одговорна извршна функција у области доживљавају куповину и логистику. Продуби своје постојеће пословно образовање и допуни студенте са предметним специфични, методичке пуне зараде, као пракистауглицхем знања. Ово је још важније касније, јер су заслужили да важну улогу као интердисциплинарни карика у управљању предузећима. За ово Они захтевају холистички поглед на пословне одлуке, они развијају кроз програм мастер. Ово холистички квалификација је све више траже на тржишту рада и облика важан темељ за учење на послу. * Тренутно у процесу акредитацију... [-]