Master društvenih nauka у Исерлохн Немачка

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Исерлохн Немачка 2018

Master

Магистрирао је магистрирао додељује студентима који су завршили програм студирања хуманистичке или ликовних уметности предмете као што су историја, комуникације, филозофије, теологије или енглеском језику. Мајстор уметности степена обично захтева курсеве, истраживање и писмене испите.

Немачка, званично Савезна Република Немачка, је савезна парламентарна република у западној и централној Европи. Земља се састоји од 16 држава, и њен главни град и највећи град је Берлин.

Изерлон је један од највећих насељених градова у северној Рајна-Вестфалија, Немачка. Има око 100.000 становника. Град има два универзитета примењених наука.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Исерлохн u Nemačkoj 2018

Pročitajte više

Магистар међународног спорта

University of Applied Sciences Europe
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 семестра March 2019 Немачка Хамбург Берлин регион Исерлохн +2 više

На University of Applied Sciences Europe чак имате могућност да активно формирате своје студије и вашу каријеру. У зависности од ваших личних циљева у каријери, бирајте своје специјализације и бирате између читавог интердисциплинарног предмета. Специјални извршни тренинг и сертификат вас оптимално квалификују за будуће задатке вођења. Програми који се предају на нашем универзитету укључују и практичне пројекте са врхунским пословним партнерима и опционалним излетима на терену (на пример у Силицијумској долини) који ће вас савршено припремити за тржиште рада сутрашњице. [+]

Спортски и главни догађаји могу бити прилично емоционални. Спортови

На University of Applied Sciences Europe , едукујемо наше студенте од првог дана да постанемо менаџери у областима спорта, догађаја и маркетинга. Можете се радује посебним нагласком, као што су семинаре и пројекти са партнерима из бизниса, спорта и академије. Поред тога, овај мастер програм се лако може комбиновати са другим послом, пошто се предавања одржавају између сриједе поподне и суботе увече.... [-]