Master društvenih nauka у Саксонији Немачка

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Саксонији Немачка 2018

Master

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Немачка, званично Савезна Република Немачка, је савезна парламентарна република у западној и централној Европи. Земља се састоји од 16 држава, и њен главни град и највећи град је Берлин.

Стање Саксонији, Немачка је шести најнасељенији од укупно шеснаест делује дом за више од 4,3 милиона становника углавном су Саксонци. Његова богата историја протеже до миленијума која укључује реномиране институције у име Дрездена Технолошког универзитета основан 1828 једној од најстаријих и највећих у земљи.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Саксонији u Nemačkoj 2018

Pročitajte više

савладају нову медијску новинарство (ма)

Leipzig School of Media
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 4 семестра October 2018 Немачка Лајпциг

Професионалне студије са фокусом на дигитални новинарства, цросс-медиа продуцтион садржаја и медија управљање [+]

Професионалне студије са фокусом на дигитални новинарства, цросс-медиа продуцтион садржаја и медија управљање

Будућност новинарства је дигитални. У информационом свету данас, медији категорија штампа, ТВ и радио и онлајн расту све ближе заједно. Свако има успеха у неколико година као новинар - било као слободни или као уредник особља - жели да ради, дакле, захтева низ вештина и способности. Медиа одлука морају освојити производњу и мултимедијалних обраду цросс-медиа садржаја који може да комуницира у свим каналима и имају знање из области менаџмента медија, менаџмент у медијима и медијске технологије. Све то на основу класичног новинарског заната, који се ослања више него икада на методичко истраживање, на стварању садржаја корисника оријентисана у свим облицима представљања и на основна медијска етика и знање медијски закон. У Европски умрежени курса Нев Медиа Јоурналисм сви ови захтеви су узети у обзир. Тхе скраћеним радним временом мастер програм пружа учесницима на тај начин конкретне перспективе за обликовање савременог новинарства и управљање дигиталним промену медија.... [-]


мастер корпоративни медији (ма)

Leipzig School of Media
Студије на универзитету / кампус Fleksibilno vreme 3 семестра October 2018 Немачка Лајпциг

Професионалне студије са фокусом на корпоративних комуникација, маркетинг и ПР [+]

Професионалне студије са фокусом на корпоративних комуникација, маркетинг и ПР

Сајт и корпоративни блог, магазин купац и социјалне медијски канали, принт огласа и онлине банери - корпоративне комуникације, односи са јавношћу и маркетинг данас су различити и сложени области рада. Да би привукли пажњу купаца и потрошача подједнако, да успешно успостави свој бренд и изгради дуготрајан односа са купцима, предузећа и друге организације треба да координира све своје комуникацијске активности на међусобно. Активности корпоративног издаваштва и односи се Цлассиц Публиц захтевају конзистентну садржаја маркетинг стратегију која идеално користи средства од пожара приповедања. Купци могу решити на овај начин у различитим тачкама и пратио на својој целој купца путовања. Курс Корпоративна медија (раније Интернатионал Издавање) на Леипзиг Сцхоол оф Медиа (ЛСоМ) даје професионалцима у комуникацијама и маркетинг одељења у три семестра вештине неопходне за остварење тих изазова у доба дигитализације.... [-]