Master društvenih nauka у Бремену Немачка

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Бремену Немачка 2018

Master

Мастерс степени су боље од докторским квалификацијама и имају широк спектар стручних и научних апликација. Према УС Департмент оф Едуцатион, три врсте мастер програма постоје истраживачки, стручни и терминал. Најпопуларније врсте су мастер студије Мастер оф Артс (МА) и Мастер оф Сциенце (МС) у мешавини предметних области.

Немачка, званично Савезна Република Немачка, је савезна парламентарна република у западној и централној Европи. Земља се састоји од 16 држава, и њен главни град и највећи град је Берлин.

Са луке на реци Везер у северозападној Немачкој, Бремен је индустријски и комерцијални град. Она има популацију од преко 500.000 становника. То је дом неколико универзитета и колеџа.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Бремену u Nemačkoj 2018

Pročitajte više

мајстор у европске студије

International Graduate Center (IGC)
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 семестра October 2018 Немачка Бремен град

Наша визија је да припреми студенте за лидерске улоге Европе у приватном и јавном сектору. Ми смо дизајнирали програм да обезбеди свеобухватан, интердисциплинарно и уп-то-дате студију економске и политичке динамике у Европи. [+]

Programi Mastera društvenih nauka 2018 у Бремену Немачка. Наша визија је да припреми студенте за лидерске улоге Европе у приватном и јавном сектору. Ми смо дизајнирали програм да обезбеди свеобухватан, интердисциплинарно и уп-то-дате студију економске и политичке динамике у Европи. Студије у Европској приватног и јавног управљања, у европском економије, права и политике, интензивна семинар у Бриселу, плус период од практичне обуке нуде идеалну комбинацију теоријског знања, управљања образовања, практичних вештина и Европске стручности. Наш јединствени спој међународне академске стручности и апликација оријентисане наставе да ово изузетан доживљај. Додату вредност ће бити понуђен гледајући тренутне кризе у ЕУ и разматрање могућих решења. Пет разлога за учење МЕС да се упознају са начинима решавања европске кризе да бисте добили ажурирани преглед европског економског и пословног развоја, права ЕУ и политике и ЕУ у међународној димензији да стекну алате да конкуришу за европске фондове да изгради мрежу са међународним студентима и предавачима из целог света да повећа своје могућности запошљавања са угледног последипломским образовањем Програм Програм је дизајниран да пружи свеобухватан и до-то-дате студије економске и политичке динамике у Европи. Матуранти из Европе и шире, како ће развити дубље разумевање централних питања са којима се суочава Европа на свим нивоима привреде и администрације, и стећи алате за рад са европским институцијама. Студије у Европској приватног и јавног управљања, у европском економије, права и политике, интензивна семинар у Бриселу, плус изборни период практичне обуке нуде идеалну комбинацију за стицање теоријских знања, обуку за управљање, практичних вештина и европску експертизу. Наша јединствена мешавина академске... [-]