Master društvenih nauka у Фрајбургу Немачка

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Фрајбургу Немачка 2018

Master

Магистрирао је првенствено за студенте који желе да побољшају своје опште математичког образовања или да предаје.

Немачка је велика дестинација за међународну сцхоларсанд има квалитетан систем високог образовања. Вредност овог нивоа образовања је побољшана Немачка 'с јаке економије. Страни студенти имају одличне животног стандарда у сигурном и безбедном окружењу. Берлин је главни град.

На југозападу Немачке одмора Фреибург граду. Има рудника сребра у Моунт Сцхауинсланд да финансијски и економски подржава град. То је дом чувеног Универзитета Алберт Лудвиг у Фрајбургу дуж других образовних и истраживачких установа.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Фрајбургу u Nemačkoj 2018

Pročitajte više

Ма Е-жаргон - учи енглески младим ученицима (предшколско и основне школе)

University of Education Freiburg
Комбинација Online и кампус студија Fleksibilno vreme 2 године October 2018 Немачка Фрајбург

Е-Линго је хонорарни двогодишњи постдипломски меша-леарнинг мастер'с програм који води до квалификације у настави енглеског језика за младе ученике. мастер'с награда Е-Линго такође даје приступ степена курсева у образовању наставника и истраживања на универзитетском нивоу. [+]

Е-Линго је хонорарни двогодишњи постдипломски меша-леарнинг мастер'с програм који води до квалификације у настави енглеског језика за младе ученике. мастер'с награда Е-Линго такође даје приступ степена курсева у образовању наставника и истраживања на универзитетском нивоу.

Оно што е-Линго посебан? Е-Линго је добро успостављен мастер'с програма, који је успешно квалификованих наставника енглеског језика за младе ученике за више од једне деценије. Он је добио одличне критике и коришћен је као модел за друге меша учења наставника квалификационих курсева. ... [-]