Master društvenih nauka у Манхајму Немачка

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Манхајму Немачка 2018

Master

Мастер 'с степен је академски степен додељује појединцима који су прошли студију демонстрира мајсторство или високим редом преглед одређеној области студија или области професионалне праксе.

Немачка је велика дестинација за међународну сцхоларсанд има квалитетан систем високог образовања. Вредност овог нивоа образовања је побољшана Немачка 'с јаке економије. Страни студенти имају одличне животног стандарда у сигурном и безбедном окружењу. Берлин је главни град.

Манхајм град почива у Баден-Виртембергу у југозападној Немачкој. То је један од немачких градова који имају своје путеве и улице уређена на обрасцу мреже. Највеће високошколске установе у граду су Универзитет у Манхајму и Универзитета за клиничку медицину у Манхајму.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Манхајму u Nemačkoj 2018

Pročitajte više

Мастер менаџмента уметности пословне учио у немачком

University of Applied Management Studies in Mannheim
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 3 семестра October 2018 Немачка Манхајм

Специално дипломци / унутра су оснажени са економског предзнања на основу Ст. Галлен системског приступа оријентисаног менаџменту да води поделе успешно. Ви ћете научити, како су "Управљање људи" као "Управљање организацијама" - градећи система потребно Манагемент (организационе и управљање процесима, управљање променама, итд) ... [+]

Programi Mastera društvenih nauka 2018 у Манхајму Немачка. Специално дипломци / унутра су оснажени са економског предзнања на основу Ст. Галлен системског приступа оријентисаног менаџменту да води поделе успешно. Ви ћете научити, како су "Управљање људи" као "Управљање организацијама" - градећи система потребно Манагемент (организационе и управљање процесима, управљање променама, итд). Овде, студенти су у стању да обављају своје мајора из Тхе Бацхелор програма у наредне четири области специјализације на Мастерс наставио: Међународни менаџмент Менаџмент продаје за управљање персоналом ИТ Манагемент. Можете користити специјализације и да побољшају своје вештине у новим темама. За саветодавну подршку коју каријера сервис тим ХДВМ је овде на располагању. Магистарски степен у пословном менаџменту и њеног садржаја Тхе три семестра мастер програм доследно дизајниран за уској интеграцији са праксом управљања. Овај циљ је био с једне стране, обавезно управљање пракса у компанији, а присуство које се одржавају углавном у четвртак и петак и сваки укључују пословне односе на обуку.; Тако, не само хонорарни посао или статус студента радни је омогућено, али и неопходна обрада пословне теме везане за ерлеицхтер. Мастер теза се односи на вежбају поравнати уопште, често у сарадњи са компанијама. Кључни садржај програма су: Управљање и његова функција у организацијама Манагемент системи и њихови ефекти руководство Манагемент Подршка функције као што су маркетинг, контрола, ризик и управљање квалитетом ИТ подршка за управљање (менаџмент информациони системи, итд) Управљање променама, међународна и интеркултуралног управљања. Програм господара у пословни менаџмент пружа основе депресије изнад просека добрим изгледима за каријеру позиције Типични незахтевним су функције специфичне стручне... [-]