Master društvenih nauka у Вирцбургу Немачка

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Вирцбургу Немачка 2018

Master

Мастер 'с степен је постдипломске академски степен. Мастер 'с степен припрема студенте да воде и управљају. Мастер 'с степен и припрема лице за низ трагања кроз специјалистичке студије из поља.

Немачка, званично Савезна Република Немачка, је савезна парламентарна република у западној и централној Европи. Земља се састоји од 16 држава, и њен главни град и највећи град је Берлин.

Вирцбург град је главни град Доње Региерунгсбезирк Францониа налази у Баварској, Немачка. То домаћини велику заједницу која се састоји од више од 133,000 становника уз бројне акредитоване институције за истраживања и науке.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Вирцбургу u Nemačkoj 2018

Pročitajte više

Мастер оф Артс у међународном социјални рад са избеглицама и мигрантима

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 3 семестра March 2019 Немачка Вирцбургу Schweinfurt +1 više

Мастерс Програм "Међународни социјални рад са избеглицама и мигрантима" је апликација оријентисан, узастопно, у погледу садржаја и размене међународно оријентисан на енглеском језику студијског програма. [+]

Мастерс Програм "Међународни социјални рад са избеглицама и мигрантима" је апликација оријентисана, узастопно, у погледу садржаја и дељења међународно оријентисан на енглеском језику студијски програм.

Овај курс студија има за циљ да потенцијалне студенте који желе да дају свој допринос кроз академске апликација оријентисане квалификације у области социјалног рада, како би - подршка и оснаживање избеглица и миграција у националном контексту, као и да подстакне њихову интеграцију у домаћин друштво или интеркултурална отварање основних услуга и јавне управе; ово је посебно усмерен на освајање страних експерата и њихове језичке, културне и верске позадине за немачке социјални рад; - Преузму и организује помоћ за избеглице у врућа азил центрима Европске уније или избегличким камповима УНХЦР-а у регионима порекла и транзита у европском и међународном контексту, да би осигурали уредно приступ заштити избеглица и да дају перспективу људи погођени у оквиру тих објеката.... [-]