Master društvenih nauka у Мапуто Мозамбик

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Мапуто Мозамбик 2018

Master

Магистрирао је првенствено за студенте који желе да побољшају своје опште математичког образовања или да предаје.

Вибрант културе и традиционалне умјетности Мозамбик нуде међународне студенте могућност да прошире своје глобални поглед и искуство Образовање из јединствене перспективе. Примарни језик Мозамбик је португалски. Студенти могу да пронађу је добро место да унапреде своје вештине португалском језику Мозамбик.

Други главни град Мозамбик, Мапуто је познат по својим репутацију универзитета и њихових разноврсних програма. Осим тога Универсидаде Едуардо Мондлане је познат по својим иновативним и другачије студијске програме.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Мапуто u Mozambiku 2018

Pročitajte više

магистрирао на управљање и образовне администрације (мр)

Universidade Católica De Moçambique
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme September 2018 Мозамбик Мапуто

Мастер у образовног менаџмента и администрације регулисано је Законом бр 27/2009 од 29. септембра о високом образовању, објављен у Влади гласнику серије И, број 38; Статут Католичког универзитета у Мозамбику и прописи на снази у школи за образовање и комуникацију. [+]

Мастер у образовног менаџмента и администрације регулисано је Законом бр 27/2009 од 29. септембра о високом образовању, објављен у Влади гласнику серије И, број 38; Статут Католичког универзитета у Мозамбику и прописи на снази у школи за образовање и комуникацију.

Курс има за циљ да развије аналитички и критичку свест образовних система, јачање способности евалуације организације динамике, образовне праксе и функционисање образовних и административних контексту наставе и процеса учења, као и оптимизација средстава и ресурса њена образовна и заједница мреже.... [-]