Filter
Master društvenih nauka
Мозамбик Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pogledajte svih Najboljih Diploma Mastera društvenih nauka u Mozambiku 2019

Магистрирао је магистрирао додељује студентима који су завршили програм студирања хуманистичке или ликовних уметности предмете као што су историја, комуникације, филозофије, теологије или енглеском језику. Мајстор уметности степена обично захтева курсеве, истраживање и писмене испите.

Вибрант културе и традиционалне умјетности Мозамбик нуде међународне студенте могућност да прошире своје глобални поглед и искуство Образовање из јединствене перспективе. Примарни језик Мозамбик је португалски. Студенти могу да пронађу је добро место да унапреде своје вештине португалском језику Мозамбик.

Tražite informacije o Najboljim MA programima u Mozambiku 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Universidade Católica De Moçambique

Мастер у образовног менаџмента и администрације регулисано је Законом бр 27/2009 од 29. септембра о високом образовању, објављен у Влади гласнику серије И, број 38; Стату ... [+]

Мастер у образовног менаџмента и администрације регулисано је Законом бр 27/2009 од 29. септембра о високом образовању, објављен у Влади гласнику серије И, број 38; Статут Католичког универзитета у Мозамбику и прописи на снази у школи за образовање и комуникацију.

Курс има за циљ да развије аналитички и критичку свест образовних система, јачање способности евалуације организације динамике, образовне праксе и функционисање образовних и административних контексту наставе и процеса учења, као и оптимизација средстава и ресурса њена образовна и заједница мреже.... [-]

Мозамбик Maputo
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom