Diplome Mastera društvenih nauka u Mozambiku

Pogledajte svih Najboljih Diploma Mastera društvenih nauka u Mozambiku 2018/2019

Master

Магистрирао или Мастер оф Артс степена се добија студенти након завршеног оне-у двогодишњи програм проучавања историје, енглеског или друге ликовне уметности, или хуманистичких предмета. МА студије су најчешће спој истраживања и курс.

Вибрант културе и традиционалне умјетности Мозамбик нуде међународне студенте могућност да прошире своје глобални поглед и искуство Образовање из јединствене перспективе. Примарни језик Мозамбик је португалски. Студенти могу да пронађу је добро место да унапреде своје вештине португалском језику Мозамбик.

Tražite informacije o Najboljim MA programima u Mozambiku 2018/2019

Pročitajte više

магистрирао на управљање и образовне администрације (мр)

Universidade Católica De Moçambique
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme September 2018 Мозамбик Maputo

Мастер у образовног менаџмента и администрације регулисано је Законом бр 27/2009 од 29. септембра о високом образовању, објављен у Влади гласнику серије И, број 38; Статут Католичког универзитета у Мозамбику и прописи на снази у школи за образовање и комуникацију. [+]

Мастер у образовног менаџмента и администрације регулисано је Законом бр 27/2009 од 29. септембра о високом образовању, објављен у Влади гласнику серије И, број 38; Статут Католичког универзитета у Мозамбику и прописи на снази у школи за образовање и комуникацију.

Курс има за циљ да развије аналитички и критичку свест образовних система, јачање способности евалуације организације динамике, образовне праксе и функционисање образовних и административних контексту наставе и процеса учења, као и оптимизација средстава и ресурса њена образовна и заједница мреже.... [-]