Filter
Master društvenih nauka
Малезија Nilai Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka in Nilai Малезија 2019

Магистрирао или Мастер оф Артс степена се добија студенти након завршеног оне-у двогодишњи програм проучавања историје, енглеског или друге ликовне уметности, или хуманистичких предмета. МА студије су најчешће спој истраживања и курс.

Малезија је федерална уставна монархија у југоисточној Азији. Састоји се од тринаест држава и три федералне територије и има укупну копнена од 329.847 квадратних километара раздвојене Јужно кинеско море на два сличне величине региона, полуострво Малезији и Малезијски Борнео.

Леп град нилаи је један од цвета места Малезији. Нилаи има неке од најбољих универзитета на бази технологије и истраживања Малезији. Нилаи Универзитет је познат по својим топ класе систем образовања.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka in Nilai u Maleziji 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Diplome
Lokacija
Малезија
Nilai
Tip studija
Tempo pohađanja
INTI International University & Colleges, Malaysia

Дуална награда Мастер за пословну администрацију (МБА) са Мастер студијама из менаџмента на Универзитету у Хертфордсхиру, Велика Британија ће вам омогућити да научите кљу ... [+]

Дуална награда Мастер за пословну администрацију (МБА) са мастер студијама из менаџмента Универзитета у Хертфордсхиру, Велика Британија

Наш Мастер оф Бусинесс Администратион (МБА) ће вам омогућити да научите кључне пословне администрације и вештине менаџмента, знања и развијате портфолио кључних компетенција за управљање као што су:

Стратешка анализа Одлучивање Захвалност глобалним пословним изазовима ... [-]
Малезија Kuala Lumpur George Town Nilai Batu Pahat  + 1 Više
January 2020
Redovne studije
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom