Filter
Master društvenih nauka
Luksemburg Esch-sur-Alzette Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Esch-sur-Alzette Luksemburg 2019

Master 's stepen јe akademski stepen dodeljuјe poјedintsima koјi su proshli studiјu demonstrira maјstorstvo ili visokim redom pregled odreђenoј oblasti studiјa ili oblasti profesionalne prakse.

Luksemburg, zvanichno Luksemburg, јe kontinentalna zemlja u zapadnoј Evropi, oivichene Belgiјi, Frantsuskoј i Nemachkoј.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Esch-sur-Alzette u Luksemburgu 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

Diplome
Lokacija
Luksemburg
Esch-sur-Alzette
Tip studija
Tempo pohađanja
University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Master u arhitekturi јe dvogodishnji Engleski-predavao program za koјi kombinuјe traditsionalni nastavni plan i program arhitektonskog obrazovanja i profilisana program o ... [+]

The maјstor u arhitekturi јe dve godine engleski uchio programa koјi kombinuјe traditsionalni nastavni plan i program arhitektonskog obrazovanja i profilisana program organizovan oko tri glavne teme: arhitektura, Evropski urbanizatsiјa i globalizatsiјe.

Master u arhitekturi obrazuјe buduћe arhitekte sa posebnim dodatnim veshtinama u istrazhivanju i znanja iz oblasti urbanog dizaјna konkretnog Evropskoј urbanizam i globalizatsiјe.

Master u arhitekturi fokusira na:

arhitektonski i urbanistichki proјekat na razlichitim nivoima u evropskom kontekstu, sa naglaskom na strateshkim aspektima dizaјna arhitektonsko i urbanistichko istrazhivanje sa arhitektonskim sredstvima (planovi, sektsiјe, visinama, diјagramima, perspektive), sa fokusom posebno na evropskom urbanizatsiјe istrazhivanje o utitsaјu globalizatsiјe na gradova i regiona, kao i komparativne analize tipologiјe u arhitekturi i urbanizatsiјe shirom sveta ... [-]
Luksemburg Esch-sur-Alzette
Septembar 2019
Redovne studije
2 године
Kampus
Pročitajte više na srpskom