28 MA Programi u Ljudski resursi 2024

MA Programi u Ljudski resursi 2024Filter
    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Као менаџер људских ресурса (ХР), играћете кључни фактор у помагању компанијама и њиховој радној снази да раде заједно како би постигли своје заједничке циљеве. Ваше вештине, емпатија, искуство и осећај одговорности биће потребни како бисте помогли да се премосте празнине, решавају спорови и истовремено заступају интереси послодаваца и интереси запослених. На срећу, ИУ-ов мастер програм управљања људским ресурсима покрива све информације које су вам потребне да бисте се са самопоуздањем суочили са овим изазовима: од пословног знања до управљања особљем и приступа личном развоју. Након успешног завршетка студија, имаћете холистичко разумевање о томе како најбоље подржати запослене, управљати њиховим потребама и подржати менаџере у њиховим напорима да повећају продуктивност.

    • Online USA

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    8 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Нека свака особа у вашој организацији броји. На магистерију из области управљања људским ресурсима на мрежи на Универзитету Цонцордиа, Ст. Паул, развићете кључне вештине у вођству, финансијама и стратегији заснованој на доказима како бисте могли да побољшате повраћај улагања у људски капитал. Програм је усклађен са СХРМ стандардима.

    • Doral, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski, Španski

    Master of Arts Stepen programa u upravljanju ljudskim resursima je 36 semestar sati u trajanju. Ne postoje izborni i teza nije potrebna za završetak. Kurs je podeljen između kurseva upravljanja koji se odnose na upravljanje ljudskim resursima 76 i korporativno donošenje odluka i kurseva koji su direktno povezani sa ključnim funkcionalnim predmetom upravljanja ljudskim resursima.

    • Cincinnati, Сједињене Америчке Државе

    Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Магистарски програм људских ресурса Универзитета у Синсинатију нуди се са пуним и скраћеним радним временом како би се дипломираним студентима обезбедио флексибилан распоред. Како се људски капитал све више препознаје као конкурентска предност, водеће фирме се више фокусирају на стицање и развој талената, обуку за лидерство и обликовање културе. Студенти могу завршити овај програм за само девет месеци или два семестра. Линднер Цоллеге оф Бусинесс такође нуди помоћ студентима који траже посао након дипломирања. Саветодавни одбор програма чине професионалци за људске ресурсе који раде или су радили у организацијама високог профила као што су Маци'с, Процтер & Гамбле и Фирст Финанциал Банк.

    • Dabrowa Gornicza, Пољска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ако размишљате о послу и каријери у ХР одељењу међународне организације, желите да се бавите улогом ХР пословног партнера или се припремите за позицију везану за управљање људским ресурсима, ВСБ Универзитет ће вам пружити подршку у томе циљ понудом студија из области Менаџмента са специјализацијом из Међународног менаџмента људских ресурса.

    • Chicago, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Култивирајте и уздигните радно место. Испитајте динамику обуке, образовања и развоја запослених на радном месту.

    • Wrocław, Пољска

    Redovne studije

    4 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    Људи су најважнији ресурс сваке организације. Машине и технологија могу се купити или копирати, али без образованих и вјештих људи они би имали малу вриједност. Савремено такмичење је такмичење између тимова људи, а ХРМ је савремена технологија таквих тимова. Ова софт технологија нам омогућава да умножимо интелектуални капитал појединаца у ХРМ-капитал организације.

    • Winona, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    24 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Припремите се за кључну организациону улогу као стручњак за људске ресурсе са онлине магистрима Саинт Мари у управљању људским ресурсима. Курикулум усклађен са Удружењем људских ресурса (СХРМ), овај програм укључује најсавременију стручност и најбоље праксе за данашње брзо и стратешко оријентисано радно мјесто.

    • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Степен МА управљања људским ресурсима и развој предаје се у оквиру пословне школе Middlesex University Dubai . Усредсређен на подручја као што су стратегија, ресурси за људе, управљање наградама, односи у запошљавању и лидерство, овај МА је дизајниран да развије скорашње дипломиране студенте и оне у раној фази каријере који желе дубље ући у поље и побољшати напредовање у каријери. Курс не само да се бави изузетно релевантним темама управљања људима и развојем људи, већ је заснован и на професионалним стандардима Цхартеред Института за особље и развој (ЦИПД), осигуравајући вам да испуњавате међународно признате ХР референтне вредности.

    • Pécs, Мађарска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Сврха овог курса је да едукује и обучи професионалце који су стручњаци у пружању помоћи организацијама и компанијама у било којој области управљања људским ресурсима, једној од функционалних области саветовања лидера. Посебна пажња биће посвећена планирању каријере и саветовању, а главна дисциплина посвећена је једнаким могућностима и третману угрожених група.

    • London, Уједињено Краљевство
    • Online

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Курс је осмишљен тако да привуче кандидате изван Велике Британије који желе да наставе или побољшају каријеру у УЉР која има или може имати међународну димензију. Студенти проучавају занимљив низ модула који се фокусирају на међународне корпоративне УЉР, међународно управљање особљем и организациону анализу и развој.

    • London, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Овај МА из управљања људским ресурсима вас оспособљава да напредујете у каријери у учењу и развоју, односима са запосленима или било којој другој области везаној за људске ресурсе. Стећи ћете знање и вештине да постанете прилагодљиви и добро информисани у менаџерским вештинама. Користите академске студије и низ моћних техника за решавање проблема да бисте пронашли ефикасна решења за стварна питања људских ресурса.

    • Online

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Демографске промене и недостатак квалификованих радника чине управљање људским ресурсима кључним конкурентним фактором у компанијама свих величина. Предузећа морају да пронађу квалификоване раднике са одговарајућим вештинама за посао, а радници морају да обезбеде да им послодавци пружају правичан третман, финансијски или на неки други начин. Наш мрежни мастер у управљању људским ресурсима омогућава вам приступ образовању уз приступачне школарине. Такође вам омогућава да профитирате од идеалне мешавине пословног управљања, правних, социопсихолошких и кадровских питања, као и да вам да вештине да се ухватите у коштац са питањем дигитализације са којим се суочавају компаније у савременом свету.

    • Budapest, Мађарска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Циљ програма је обучавање стручњака који, имајући у виду свој људски, економски и развијен интердисциплинарни приступ, могу детаљно анализирати, пронаћи глобалне и посебне корелације и обављати савјетовање и процјењивати активности у свијету организација , рад, запошљавање и образовање.

    • Telford, Уједињено Краљевство

    Redovne studije

    6 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Овај програм Мајстори је дизајниран да побољша разумевање и компетенције стечене кроз стручне спреме и да развије способност да стратешки размишља о управљању и организационих промена.