Master društvenih nauka у Клаипеда Литванија

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Клаипеда Литванија 2018

Master

Мастер 'с степен је академски степен додељује појединцима који су прошли студију демонстрира мајсторство или високим редом преглед одређеној области студија или области професионалне праксе.

Литванија, званично Република Литванија је земља у северној Европи, највећи од три балтичке државе. Налази се дуж југоисточне обале Балтичког мора, на истоку Шведске и Данске. Више од 90% Литванаца говори најмање један страни језик, а половина становништва говори два страна језика, углавном руски и енглески.

Налази се на ушћу реке Дане Град Клаипеда је трећи по величини град у Литванији са висок стандард образовања. Клаипеда образовне институције имају за циљ да пружи достојан образовне услуге у либералних наука и уметности, кроз репутацију универзитета као што су ЛЛЦ Интернационалног универзитета и Клаипедос Университетас.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Клаипеда u Litvaniji 2018

Pročitajte više

мајстор у ТЕСОЛ

LCC International University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 семестра January 2018 Литванија Клајпеда

Мастер ТЕСОЛ програма на ЛЦЦ Интернатионал Университи је усмерен ка широкој публици. Намењен је за оне који су спремни да продубе своја знања о примијењене лингвистике, као и они који желе темељно познавање страних језика наставних метода и њихову практичну примену у међународним контекстима. [+]

Програми мастер у ТЕСОЛ су уобичајени у многим деловима света, али су нови у Литванији. Овај међународни програм прати три кључна принципа: теоријско знање лингвистички, примењена научна истраживања, као и практичну употребу теорије и истраживања. Језгро овог програма чине социолингвистике и лингвистике, који се комбинују са Менаџмент и језика наставног педагогије.

Факултет Сведочанства из ЛЦЦ Интернатионал Университи на Вимео.... [-]