Diplome Mastera društvenih nauka u Litvaniji

Pogledajte svih Najboljih Diploma Mastera društvenih nauka u Litvaniji 2019

Master

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Литванија, званично Република Литванија је земља у северној Европи, највећи од три балтичке државе. Налази се дуж југоисточне обале Балтичког мора, на истоку Шведске и Данске. Више од 90% Литванаца говори најмање један страни језик, а половина становништва говори два страна језика, углавном руски и енглески.

Tražite informacije o Najboljim MA programima u Litvaniji 2019

Pročitajte više

Мастер у архитектури

Kaunas University of Technology
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2019 Литванија Kaunas

Динамичан, иновативан и практичан истовремено, програм се реализује кроз методу Студија - студијски курсеви се интегришу у један комплексан задатак: ученици уче научне принципе цртежа, композиције, физике, материјала и сл. у пројекту на којем раде. [+]

Динамичан, иновативан и практичан истовремено, програм се реализује кроз методу Студија - студијски курсеви се интегришу у један комплексан задатак: ученици уче научне принципе цртежа, композиције, физике, материјала и сл. у пројекту на којем раде.

Друга ексклузивност програма лежи у хисторијској, културној, теоријској и филозофској критичкој анализи постојећих типологија, повезаних са дизајном естетске прототипизације која интегрише конструкције, механичка, еколошка и економска истраживања.... [-]