Diplome Mastera društvenih nauka u Litvaniji

Pogledajte svih Najboljih Diploma Mastera društvenih nauka u Litvaniji 2018

Master

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Литванија, званично Република Литванија је земља у северној Европи, највећи од три балтичке државе. Налази се дуж југоисточне обале Балтичког мора, на истоку Шведске и Данске. Више од 90% Литванаца говори најмање један страни језик, а половина становништва говори два страна језика, углавном руски и енглески.

Tražite informacije o Najboljim MA programima u Litvaniji 2018

Pročitajte više

мајстор у ТЕСОЛ

LCC International University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 семестра January 2018 Литванија Клајпеда

Мастер ТЕСОЛ програма на ЛЦЦ Интернатионал Университи је усмерен ка широкој публици. Намењен је за оне који су спремни да продубе своја знања о примијењене лингвистике, као и они који желе темељно познавање страних језика наставних метода и њихову практичну примену у међународним контекстима. [+]

Програми мастер у ТЕСОЛ су уобичајени у многим деловима света, али су нови у Литванији. Овај међународни програм прати три кључна принципа: теоријско знање лингвистички, примењена научна истраживања, као и практичну употребу теорије и истраживања. Језгро овог програма чине социолингвистике и лингвистике, који се комбинују са Менаџмент и језика наставног педагогије.

Факултет Сведочанства из ЛЦЦ Интернатионал Университи на Вимео.... [-]