Filter
Master društvenih nauka
Канада Ontario Windsor Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Windsor Канада 2019

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Ако размишљате једног система високог образовања који ће утицати на ваш живот позитивно, а дајући вам практична знања и вештине, затим Канада 'а образовни систем је оно што вам треба. Путују у Канаду за образовање ће вас ценити креативност и иновације од предавача у овим институцијама високог образовања.

Виндзор је једна од најамбициознијих градова у Канади у погледу високог образовања. Град има свеобухватне и истраживања оријентисаних образовних установа у којима студенти могу да остваре своје циљеве у каријери. Град је много добродошлицу, дакле, чак и међународни студенти хрле овде своје студије.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Windsor u Kanadi 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

University of Windsor, Graduate

Универзитет у Виндзору нуди једногодишњи магистарски програм из области економије, намењен студентима с дипломама из области економије, и двогодишњи програм економије за ... [+]

Универзитет у Виндзору нуди једногодишњи магистарски програм из области економије, намењен студентима с дипломама из области економије, и двогодишњи програм економије за студенте са општим степеном економије или за студенте са дипломом из друге дисциплине и неке квантитативне обуке.

Магистарски програм за економију нуди ригорозну обуку која припрема студенте за докторску дисертацију. програме и рад у не-академском сектору. Величина малих класа студентима пружа прилику да блиско сарађују, у и иза учионице, са члановима факултета.... [-]

Канада Windsor
September 2019
Redovne studije
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom