Master društvenih nauka u Windsor Канада

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Windsor Канада 2018

Master

Мастер 'с степен је академски степен додељује појединцима који су прошли студију демонстрира мајсторство или високим редом преглед одређеној области студија или области професионалне праксе.

Канађани придајемо велики значај учења, и развили првокласну образовни систем са високим стандардима. Не само да обезбеди сигурно Канада, чиста околина, али је константно рангиран као један од најбољих светских места за живот у погледу квалитета живота од стране УН.

Виндзор је једна од најамбициознијих градова у Канади у погледу високог образовања. Град има свеобухватне и истраживања оријентисаних образовних установа у којима студенти могу да остваре своје циљеве у каријери. Град је много добродошлицу, дакле, чак и међународни студенти хрле овде своје студије.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Windsor u Kanadi 2018

Pročitajte više

Магистар економских наука

University of Windsor, Graduate
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 1 - 2 године September 2018 Канада Windsor

Универзитет у Виндзору нуди једногодишњи магистарски програм из области економије, намењен студентима с дипломама из области економије, и двогодишњи програм економије за студенте са општим степеном економије или за студенте са дипломом из друге дисциплине и неке квантитативне обуке. [+]

Универзитет у Виндзору нуди једногодишњи магистарски програм из области економије, намењен студентима с дипломама из области економије, и двогодишњи програм економије за студенте са општим степеном економије или за студенте са дипломом из друге дисциплине и неке квантитативне обуке.

Магистарски програм за економију нуди ригорозну обуку која припрема студенте за докторску дисертацију. програме и рад у не-академском сектору. Величина малих класа студентима пружа прилику да блиско сарађују, у и иза учионице, са члановима факултета.... [-]