Master društvenih nauka u Winnipeg Канада

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Winnipeg Канада 2018

Master

Мастер 'с степен је постдипломске академски степен. Мастер 'с степен припрема студенте да воде и управљају. Мастер 'с степен и припрема лице за низ трагања кроз специјалистичке студије из поља.

Ако размишљате једног система високог образовања који ће утицати на ваш живот позитивно, а дајући вам практична знања и вештине, затим Канада 'а образовни систем је оно што вам треба. Путују у Канаду за образовање ће вас ценити креативност и иновације од предавача у овим институцијама високог образовања.

Студирање у Винипегу је забавно и авантуристички. Можете постићи своје циљеве образовања, а истовремено уживати у животу у овом граду живе. Студенти могу да достигну било сведочанство, диплома и степена програме које желе да добију за само уписом у град 'с институцијама.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Winnipeg u Kanadi 2018

Pročitajte više

Мастер оф Артс: теолошке студије

Canadian Mennonite University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2018 Канада Winnipeg

Дипломац Сцхоол оф Тхеологи и Министарство настоји да инспирише и опремити студенте за пастирског министарства, вођство, стипендије и услуга. [+]

Programi Mastera društvenih nauka 2018 u Winnipeg Канада. Дипломац Сцхоол оф Тхеологи и Министарство настоји да инспирише и опремити студенте за пастирског министарства, вођство, стипендије и услуга. Студенти из широког спектра деноминација и традиција су позвани у заједницу научника и страствених васпитача који су посвећени животу цркве, са искуством у мисији и услуга, а остварено у истраживање и објављивање. Захтеви за пријем Баццалауреате диплому признатог универзитета или колеџа са минималним просеком од 3.0 ('Б'). Услов у погледу пребивалишта 30 сата кредит Програмских обавеза Најмање 60 сати кредита Основни захтеви-30 сата кредит у следећим областима Библија - 12 сата кредит (минимално 3 ЦХ Старог завета и 3 кредитне сата у Новом Завету) Теологија и Историја хришћанства - 12 сата кредит (минимум 3 кредитне сата у свакој области) Практична теологија - 3 сата кредит Методологија - 3 сата кредит Изборни-по потреби да се постигне укупно 60 кредита сати Теза Опција: Студенти могу предложити да напише дисертацију еквивалентан 6 кредитних сати. Кредити стечене путем тезе ће смањити изборни услов. Види напомену 4, у наставку. Белешке 1. Студенти морају да одржавају минимални просек од 3.0 ('Б') да остане у програму и да дипломирају. 2.. Курсеви које нуди ЦМУ факултет или инструктора који посјећују на ЦМУ, било на кампусу или онлине, ће се рачунати према захтевима пребивалишта. Курсеви предузете од стране цму / мббс студенте из МББСЦ да задовољи захтеве својих МБ програма ће се рачунати према захтевима специјализације, максимално до девет сати кредита. 3.. Обично, студенти који желе да пишу тезу у области библијских... [-]