Master društvenih nauka u Saint-Jérôme Канада

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Saint-Jérôme Канада 2018

Master

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Канађани придајемо велики значај учења, и развили првокласну образовни систем са високим стандардима. Не само да обезбеди сигурно Канада, чиста околина, али је константно рангиран као један од најбољих светских места за живот у погледу квалитета живота од стране УН.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Saint-Jérôme u Kanadi 2018

Pročitajte više

Магистар одрживо управљање шумским екосистемима

Université Du Québec En Outaouais UQO
Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2018 Канада Gatineau Saint-Jérôme

[..] Овај мултидисциплинарни контрола је за кандидате који желе да постану квалификовани стручњаци у одрживом управљању шумских екосистема. [+]

Управљање шумских екосистема у специјализованим радницима који су укључени у дефиниције, управљање и решавање проблема различитих врста у циљу доприноса спровођењу одрживог развоја шума.

Они пружају управљање екосистема и одрживо планирање шума узимајући у обзир, у својим принципима и пракси управљања, више потребама корисника, захтеви интересних група, циљеве коришћења земљишта и заштите шумских екосистема .... [-]