Master društvenih nauka у Квебеку Канада

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Квебеку Канада 2018

Master

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Канада је најбоља земља да настави свој високо образовање ако сте интерактивни особа. Скоро свака етничка група је заступљена у Канади тако да 'са мултикултурално друштво. Језичка баријера није проблем страним студентима, као и Канада се сматра свету 'с лидер у језика.

Овај велики француског говорног покрајина у Канади је избор за многе, посебно француских домородаца који живе у земљи када је у питању предузимање високо образовање. Међутим, нису сви региони користе француски, али најважнији институт високог образовања у региону је Университе ду Куебец који упише годишње хиљаде локалних студената.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Квебеку u Kanadi 2018

Pročitajte više

Магистар одрживо управљање шумским екосистемима

Université Du Québec En Outaouais UQO
Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2018 Канада Gatineau Saint-Jérôme

[..] Овај мултидисциплинарни контрола је за кандидате који желе да постану квалификовани стручњаци у одрживом управљању шумских екосистема. [+]

Управљање шумских екосистема у специјализованим радницима који су укључени у дефиниције, управљање и решавање проблема различитих врста у циљу доприноса спровођењу одрживог развоја шума.

Они пружају управљање екосистема и одрживо планирање шума узимајући у обзир, у својим принципима и пракси управљања, више потребама корисника, захтеви интересних група, циљеве коришћења земљишта и заштите шумских екосистема .... [-]