Master društvenih nauka u Prince George Канада

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Prince George Канада 2018

Master

Мастер 'с степен је академски степен додељује појединцима који су прошли студију демонстрира мајсторство или високим редом преглед одређеној области студија или области професионалне праксе.

Ако размишљате једног система високог образовања који ће утицати на ваш живот позитивно, а дајући вам практична знања и вештине, затим Канада 'а образовни систем је оно што вам треба. Путују у Канаду за образовање ће вас ценити креативност и иновације од предавача у овим институцијама високог образовања.

Принц Џорџ је огромна област, међутим, постоје многе институције које нуде професионалне курсеве широм региона на тај начин да се становништво академски као што то захтева земља 'с стандардима. Она има неке јединствене центре за учење као што Школе Ваздухопловство лета плус других универзитета и колеџа.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Prince George u Kanadi 2018

Pročitajte više

Ма у развој економије

University of Northern British Columbia School of Business
Студије на универзитету / кампус Redovne studije September 2018 Канада Prince George

Економски развој остаје кључно питање за више од три четвртине светске популације који бораве у земљама класификовани као "ниска примања" или "средње прихода." [+]

Магистар Девелопмент Ецономицс

Економски развој остаје кључно питање за више од три четвртине светске популације који бораве у земљама класификовани као "ниска примања" или "средње прихода." Узроци и последице економског развоја и даље спорна питања. Овај степен разматра мењају глобалне, регионалне и националне контексте за економски развој; политика које лекције које се могу извући из компаративних студија; и алати неопходни како би се омогућило развој економисте да допринесу процесу развоја. Огромне трансформације које се дешавају данас у земљама Југа обезбеди фокус степена. Студенти су изазов да анализирају теме, као што су разлози за настанак нових економских машинских на југу као што су Кина и Индија, као и трајних проблема сиромаштва и неједнакости. Програм обухвата основне курсеве из Глобализација и развој, макроекономска политика за развој, примењену Ецономиц и сиромаштва, неједнакости и развој. Одељење економија такође има посебну стручност у области заштите животне економије и здравствене економије и нуди изборних у овим областима. Студенти су такође обавезни да заврше магистарске тезе или МА пројекат који омогућава студентима да примене алата за економске анализе у питању развој. Економски развој не може се проучавати у изолацији од других димензија развоја. Разумевање сиромаштва, на пример, захтева не само економску анализу, али и разумевање увида услуга од других социјалних и здравствених наука. Обука економиста развоја стога мора излагати студенте на мултидисциплинарни приступ у развоју. Покривајући теорију, политику и примењује анализе, као и интегрисање увида из других дисциплина, МА програма и опремио студенте да раде као економиста у државним и међународним агенцијама као иу приватном сектору.... [-]