Master društvenih nauka у Падови Италија

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Падови Италија 2018

Master

Магистрирао је магистрирао додељује студентима који су завршили програм студирања хуманистичке или ликовних уметности предмете као што су историја, комуникације, филозофије, теологије или енглеском језику. Мајстор уметности степена обично захтева курсеве, истраживање и писмене испите.

Званично познат као Републике Италије, земља се налази у јужној Европи. Службени језик је италијански и богат културни капитал је Рим. Многи од најстаријих универзитета на свету 'с се налази у Италији, посебно на Универзитету у Болоњи (основан 1088). Постоје три Супериор факултети са "статус универзитета ", три института са статусом докторских Факултети, који функционишу на додипломским и постдипломским студијама.

Овај индустријски и привредни град Италије је добро развијена природно леп град. Дакле, Падова је добро место за живот и зарадите новац. Штавише, Падова има неке добре образовне институције као што су Универзитет у Падови.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Падови u Italiji 2018

Pročitajte više

MA Degree Programme in Human Rights and Multi-level Governance

University of Padova School of Economic and Political Sciences
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Италија Падови

[+]

discipline

Програм курса има креирање политика и акциони оријентисани приступ, на основу истраживања и критичког мишљења.

Радна самостално, планирање капацитета, и време управљања: студенти добијају вештине учења неопходне за развој аутономне способности у планирању и управљању социјалне пројекте у области људских права, демократије и мира. [-]