Diplome Mastera društvenih nauka na Islandu

Pogledajte svih Najboljih Diploma Mastera društvenih nauka na Islandu 2018/2019

Master

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Смештен на ушћу Арктику и северноамеричких океанима, Републике Исланд је познато да се нордијска земља острво. Образовни сектор који води Министарство за образовање, науку и културу. Наставни план и програм 'с, а политика се тако наведено министарство.

Tražite informacije o Najboljim MA programima na Islandu 2018/2019

Pročitajte više

МА Међународна политичка економија

Bifröst University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme August 2019 Исланд Borgarnes

Bifröst University са поносом представља Мастер програм који се научи на енглеском језику. МА Међународна политичка економија је нови 90 ЕЦТС програма који почињу у августу 2019. године. [+]

Bifröst University са поносом представља Мастер програм који се научи на енглеском језику. МА Међународна политичка економија је нови 90 ЕЦТС програма који почињу у августу 2019. године.

Захтеви за пријемБацхелор диплома или еквивалентне квалификације, у складу са Националним квалификационим оквиром за високо образовање и дипломе из 2011. годинеСвеобухватно мотивационо писмоТоефл резултат: 72 / ИЕЛТС скор: 6 / ЦЕФР: Б2Рок за пријаву... [-]