Master društvenih nauka у Техерану Иран

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Техерану Иран 2018

Master

Програми са насловом "Мастер оф Артс " традиционално се састоји од либерал артс предмете као што су филозофија, историја, или књижевности. Мајстори уметности су постдипломске програме који се могу предузети након остварене дипломом диплому програма (Бацхелор). Мастер оф Артс програма имају назив "М ", "Мастер оф Артс " или "М ".

Познато је као Исламске Републике Иран. То је у западној Азији. Образовање овде је централизована са К-12 образовања који надзире Министарство просвете, док је високо образовање надзире министарство за науку и Тецхнологи.Аццординг да СЦИмаго, Иран би могао на четвртом месту у свету у погледу резултата истраживања до 2018.

Главни град Ирана, Техеран је позната по својим цвета пословних могућности и платформи за напредовање у каријери. Дакле, универзитети као што су Универзитет у Техерану су посвећени пружању најбоље образовање да припреми младе за земље у развоју.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Техерану u Iranu 2018

Pročitajte više

МА у регионалним студијама - иранске студије

University of Tehran, Kish International Campus
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme September 2018 Иран Техеран

МА у регионалним студијама - иранске студије је дизајниран за оне који желе да се усредсреде на приступ друштвеног наука иранској култури, уметности, књижевности, медијима, друштву, политици и економији. [+]

Увод:

МА у регионалним студијама - иранске студије је дизајниран за оне који желе да се усредсреде на приступ друштвеног наука иранској култури, уметности, књижевности, медијима, друштву, политици и економији. Овај курс је погодан за националне и међународне НВО, запослене у државним службама које траже дубинско знање о Ирану, медијским професионалцима, међународним студентима који траже каријеру у влади, медијима, невладиним организацијама, финансијама, дипломатији, али и спремни да дјелују као будући дипломате у однос према Ирану.... [-]