Master društvenih nauka у Хонг Конгу Хонгконг

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Хонг Конгу Хонгконг 2018

Master

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Хонг Конгу, на јужној обали Кине, земља је једна од две специјалне административне регије у Републици Кини. Хонгконг 'с високог образовања налази се у структури Енглеске, као и међународним системима. Пројектом управља земљи 'с школство.

Хонг Конг је један од најмногољуднијих градова на свету, са популацијом од преко 7 милиона евра. Познат по својој легендарној хоризонта који дефинише град, има експанзивну природна лука и рангирана је као највећи вертикални град на свету. Она има неколико кредибилних институција.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Хонг Конгу u Hong Kongu 2018

Pročitajte više

Мастер оф Артс у глобалном управљању пословном (магбм)

City University of Hong Kong - College of Business
Студије на универзитету / кампус Redovne studije Fleksibilno vreme 1 - 2 године September 2018 Хонгконг Ковлоон +1 više

Ово је један од најпопуларнијих програма дипломирани нивоу у Цоллеге оф Бусинесс. Да би се постигла интеракција ученик-особље на високом нивоу, ми признајемо само око 40 студената сваке године. Ми привукли студенте високог квалитета, од којих је већина пуним радним временом у угледног комерцијални, индустријски, као и владине организације. [+]

Programi Mastera društvenih nauka 2018 у Хонг Конгу Хонгконг. Ово је један од најпопуларнијих програма дипломирани ниво у Цоллеге оф Бусинесс. Да би се постигла интеракција ученик-особље на високом нивоу, ми признајемо само око 40 студената сваке године. Ми привукли студенте високог квалитета, од којих је већина пуним радним временом у угледног комерцијални, индустријски, као и владине организације. Неки од кандидата положајима на вишим и нивоа извршне власти. Као резултат тога, наш програм може додатно повећати изгледе за каријеру наших студената, како у оквиру својих тренутних организације или других организација. Постоји растућа потреба за високо развијене глобалне менаџере. Ова потреба је постала још важнија са кинеским успешном уласку у СТО. Као признање за ове потребе, наше одељење нуди Магистарски степени у Глобал Бусинесс Манагемент. Будући да је први такве врсте у Хонг Конгу, овај специјалиста програм помаже ученицима да науче јединствене вештине и сазнања који су неопходни за успешно обављање послова преко политичких, економских и културних граница и постају веома компетентни у интеграцији глобалних димензија кључних пословних функција. Структура програма Програм се годину дана са пуним радним временом, или четири семестра он а непуним радним временом, да заврши и нуди низ курсева који се односе на глобалном бизнис менаџмента. Студенти могу изабрати изборне предмете и припремити истраживачки пројекат најпогоднији за њихове интересе каријере. Ово је један од најпопуларнијих програма дипломирани нивоу у Цоллеге оф Бусинесс. Због тога што је први такве врсте у Хонг Конгу, такође је веома популаран у Хонг Конгу. Да би се постигла интеракција ученик-особље на високом... [-]