Master društvenih nauka u Pays de la Loire Француска

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka u Pays de la Loire Француска 2018

Master

Мајстор уметности или магистар је дипломирао обично зарадио након студијског програма ликовне умјетности, хуманистичких, друштвених наука или другим сличним концентрацијама. Ови програми имају тенденцију да траје једну до две године.

Француска нуди врхунски систем високог образовања не само за грађане, али и странаца. Земља 'с динамична култура привлачи стране студенте и оне који су заинтересовани у спровођењу међународних курсева. Француска има традицију научних и технолошких иновација. Ово обезбеђује да научници у потпуности искористе своју креативност.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka u Pays de la Loire u Francuskoj 2018

Pročitajte više

Мастер оф Артс у међународним пословима (МАИБ)

Rennes School of Business
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 16 месеци September 2018 Француска Rennes

МА у међународном пословању има за циљ да пружи студентима који држе први степен у пословне студије са чврстим уземљење у основним елементима раде међународно пословање. [+]

Мастер оф Артс у међународном пословном МАИБ

МА у међународном пословању (МАИБ) има за циљ да пружи студентима који држе први степен у пословне студије, или уско везане за предмет, са солидним уземљење у основним елементима пословања на међународном плану, пре свега развој међународног стратегије у мултикултурно контекст.

Језик наставе: Енглески

Курсеви:

Напредна Б у Б Манагемент Напредна Корпоративне финансије Напредна менаџмент Рачуноводство и промена Напредне теме у финансијама Напредне теме у исламском и микро-финансија Компаративна Међународни рачуноводствени Корпоративне комуникације и корпоративно управљање korporativni дизајн Цорпорате Публиц Релатионс у међународном контексту Корпоративна друштвена одговорност-Семестер2 Управљање искуством Дизајн & Нови производи ЕРП (Ентерприсе Ресоурце Планнинг) Екстерне ревизије Финансијски инжењерство и трговање Франшизинг Стратегија и пословање Од пуштања на листинг Људски ресурси у служби пословању Међународни и пословном праву ЕУ Међународни бизнис Међународни Понашање потрошача Међународна финансијска Међународна финансијско извештавање Међународни маркетинг комуникације и стратегије Реклама Међународни маркетинг менаџмент Међународни Организациони Понашање Међународна Порекло и набавке За Ретаилинг Индустри Међународни стратегијски менаџмент Међународни Управљање талентима Водећи у турбулентном окружењу Луксузни бренд менаџмент Луксузни Малопродаја и е-Малопродаја КОНТРОЛА УПРАВЉАЊЕ Управљање променама и еволуције Организационе структуре Управа за логистику Управљање Људи за стицање предности над конкуренцијом Маркетинг комуникација Маркетинг интелигенција и цене Психологија и лидерство Набавка Напредна Истраживачки пројекат сам Истраживачки пројекат ИИ Продаја Предвиђање & Бусинесс Трендови Сервис Оперативни менаџмент Краткорочни и дугорочно финансирање - Семестер1 Краткорочни и дугорочно финансирање - Семестер2 Решавање проблема у управљању Улога ИКТ о оглашавању и комуникације ... [-]