Master društvenih nauka у Коувола Финска

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Коувола Финска 2018

Master

Магистрирао је магистрирао додељује студентима који су завршили програм студирања хуманистичке или ликовних уметности предмете као што су историја, комуникације, филозофије, теологије или енглеском језику. Мајстор уметности степена обично захтева курсеве, истраживање и писмене испите.

Формални систем високог образовања у Финској је 7-3-2-2 образац. Универзитет траје две године у стручном или техничком образовању и на крају две године пре високог образовања. Финска такође има неколико јавних као и приватних универзитета који омогући доступност високог образовања за студенте.

Коувола град је дом за више од 80.000 становника Финиш. Налази се у југоисточној Финској. Град има неколико високошколских установа.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Коувола u Finskoj 2018

Pročitajte više

мајстор културе и уметности - дизајн

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Комбинација Online и кампус студија 3 семестра August 2018 Финска Коувола Котка Микели +1 više

Обим студијског програма је 60 цр, од којих је 30 цр је за тезе развој пројекта. На студије трају отприлике 1.5 година [+]

Магистар културе и уметности - Дизајн

&nbsp

Виши Универзитет примењених наука дипломирани дизајн

&nbsp

Обим студијског програма је 60 цр, од којих је 30 цр је за тезе развој пројекта. Студије трају око 1,5 година.

&nbsp

Језик наставе је енглески. Студије ће почети у јесен 2012, 18 места студената.

&nbsp

Степен Програм је намењен студентима који имају диплому било у индустријском дизајну, технологији, пословања, унутрашња архитектура или другог важећег академског степена, заједно са најмање три године радног искуства након завршетка животног своју диплому. ... [-]