Master društvenih nauka у Јоенсуу Финска

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Јоенсуу Финска 2018

Master

Мастерс степени су боље од докторским квалификацијама и имају широк спектар стручних и научних апликација. Према УС Департмент оф Едуцатион, три врсте мастер програма постоје истраживачки, стручни и терминал. Најпопуларније врсте су мастер студије Мастер оф Артс (МА) и Мастер оф Сциенце (МС) у мешавини предметних области.

Виши ниво научника у Финској лако приступити курсева високог образовања на практично оријентисане политехнике или универзитета. Фински култура је лак за учење, јер је влада поставила је министарство које је одговорно за унапређење културне, омладинске политике, спорта и међународне сарадње.

Јоенсуу се налази у источном делу Финске. То је општина у Северној Карелији са популацијом од преко 70.000 људи. То је дом Универзитета у Јоенсуу.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Јоенсуу u Finskoj 2018

Pročitajte više

Магистар на енглеском језику и култури

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 - 2 године August 2018 Финска Јоенсуу

Овај програм, који се научи у потпуности на енглеском и намењен међународним кандидатима, настоји да пружи прилику да проучава енглески из различитих књижевних и језичких перспектива. Степен се састоји од предмета и истраживачке тезе. Циљеви програма укључују дубинско разумијевање вишеструке савремене енглеске студије; повећана свест о кључним дебатама у савременој лингвистици и књижевним студијама; и способност да врше независно истраживање. [+]

МДП у енглеском језику и култури

Овај програм, потпуно предавачан на енглеском језику и намењен међународним кандидатима, настоји да пружи прилику да студира енглески језик из разних књижевних и језичких перспектива. Степен се састоји од предмета и истраживачке тезе. Циљеви програма укључују дубинско разумијевање вишеструке савремене енглеске студије; повећана свест о кључним дебатама у савременој лингвистици и књижевним студијама; и способност да врше независно истраживање. За међународне студенте постоји укупно 15 места за учење. Током студија, студенти ће се специјализирати за лингвистику или књижевне и културне студије. Одељење има међународно признате области снаге и у лингвистичким и књижевним студијама. У лингвистичком делу спадају дијалектологија, језички контакт, варијација језика и промене, прагматика и двојезичност. У књижевним и културним студијама, подручја снаге Одељења укључују постколонијалну и етничку књижевност, америчку књижевност, популарну фантастику и савремену фикцију.... [-]