Master društvenih nauka у Јоенсуу Финска

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Јоенсуу Финска 2018

Master

Мастерс степени су боље од докторским квалификацијама и имају широк спектар стручних и научних апликација. Према УС Департмент оф Едуцатион, три врсте мастер програма постоје истраживачки, стручни и терминал. Најпопуларније врсте су мастер студије Мастер оф Артс (МА) и Мастер оф Сциенце (МС) у мешавини предметних области.

Виши ниво научника у Финској лако приступити курсева високог образовања на практично оријентисане политехнике или универзитета. Фински култура је лак за учење, јер је влада поставила је министарство које је одговорно за унапређење културне, омладинске политике, спорта и међународне сарадње.

Јоенсуу се налази у источном делу Финске. То је општина у Северној Карелији са популацијом од преко 70.000 људи. То је дом Универзитета у Јоенсуу.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Јоенсуу u Finskoj 2018

Pročitajte više

мајстор на енглеском језику и култури

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 - 2 године August 2018 Финска Јоенсуу

Овај програм, учио у потпуности на енглеском језику, а циљ на међународним апликаната, настоји да пружи прилику да уче енглески из разних ... [+]

МДП у енглеском језику и култури

Овај програм, учио у потпуности на енглеском језику, а циљ на међународним апликаната, настоји да пружи прилику да уче енглески из различитих књижевних и језичких перспективе. Степен се састоји од курсу и истраживачког рада. Циљеви програма укључују у дубину разумевања мултифацетеднесс савремених енглеских студија; повећана свест о кључним дебата у савременим лингвистике и књижевности; и способност да спроведе независно истраживање. За међународне студенте постоји укупно 15 места за учење. Током студија, студенти ће се специјализовати у лингвистици или књижевних и културних студија. Одељење је међународно призната области снаге у обе лингвистике и књижевности. У лингвистици, ту спадају Диалецтологи, језик, језик варијација контакт и промене, прагматика, и двојезичност. У књижевних и културних студија, подручја снаге Одељења укључују постколонијалну и етничку литературу, америчке књижевности, популарне фикције и савремене фикцију.... [-]