Master društvenih nauka у Архусу Данска

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Архусу Данска 2018

Master

Магистрирао или Мастер оф Артс степена се добија студенти након завршеног оне-у двогодишњи програм проучавања историје, енглеског или друге ликовне уметности, или хуманистичких предмета. МА студије су најчешће спој истраживања и курс.

Данска, званично Краљевина Данска, је суверена држава у северној Европи, која се налази југозападно од Шведске, јужно од Норвешке, а граничи на југу Немачке.

Архус је главна лука у Данској и 2. по величини у земљи. Са преко 100.000 становника града налази се у општини Аархус. Такође се зове престоница Јутланд. Она има неколико универзитета и колеџа.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Архусу u Danskoj 2018

Pročitajte više

МА у корпоративној комуникацији

Aarhus University
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године September 2018 Данска Архус

Комуникација је кључна за успех било које организације, а почиње са јаком, прецизном и креативном стратегијом. МА у корпоративној комуникацији предаје ученике да дизајнирају, управљају и имплементирају стратегије из комуникативне перспективе. [+]

МА у корпоративној комуникацијиСтратешка комуникација за компаније, институције и организације

Комуникација је кључна за успех било које организације, а почиње са јаком, прецизном и креативном стратегијом. МА у корпоративној комуникацији предаје ученике да дизајнирају, управљају и имплементирају стратегије из комуникативне перспективе./>

Стратешки увид и практичне вештине/>... [-]