Master društvenih nauka у Грацу Аустрија

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Грацу Аустрија 2018

Master

Мастерс степени, познатији као МА, су постдипломске степени у трајању од најмање годину дана, а понекад и две године, они се уче степени обично захтевају неку стварну истраживања. МА је најчешћи назив за магистрирао и често се користи.

Република Аустрија има велике политичке, образовне и уметничке културе. Географија Аустрији такође омогућава све врсте сезонских искустава.

Грац је други по величини град у Аустрији, а често се помињу као студентски град због својих бројних образовних центара. Универзитет у Грацу је најпопуларнији, мада постоје и други факултети и универзитети у овој области.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Грацу u Austriji 2018

Pročitajte više

МА у пословању на новим тржиштима

FH JOANNEUM - University of Applied Sciences
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 4 семестра October 2018 Аустрија Грац

Свет и глобална економија брзо се трансформишу са утицајима на различите области. Нове снаге у порасту повећавају свој удео на глобалном тржишту. За мултинационална предузећа важније је него икада да схвате снаге и могућности које стоје иза ових нових тржишта. [+]

Свет и глобална економија брзо се трансформишу са утицајима на различите области. Нове снаге у порасту повећавају свој удео на глобалном тржишту. За мултинационална предузећа важније је него икада да схвате снаге и могућности које стоје иза ових нових тржишта.

У студијском програму можете очекивати сљедеће теме:

Пословно понашање на новим тржиштима.

Добићете солидно разумевање најважнијих карактеристика тржишта у развоју, као и могућности, пријетње и изазови за мултинационалне компаније који послују тамо. Научите о најважнијим изазовима ових тржишта, као ио томе како се односе на историјска дешавања.... [-]