Master društvenih nauka у Виенер Неустадт Аустрија

Najbolji Programi Mastera društvenih nauka у Виенер Неустадт Аустрија 2018

Master

Програми са насловом "Мастер оф Артс " традиционално се састоји од либерал артс предмете као што су филозофија, историја, или књижевности. Мајстори уметности су постдипломске програме који се могу предузети након остварене дипломом диплому програма (Бацхелор). Мастер оф Артс програма имају назив "М ", "Мастер оф Артс " или "М ".

Ако размишљате о унапређењу своје образовање у институцији где је академског успеха придржавао затим Аустрија нуди најбољу дестинацију. Ове институције су истраживање на тај начин омогућава студентима да се идеја о томе како решавају реалне животне проблеме.

Овај град има богату историју образовања. Аустралија је највећи и прва пословна школа-Фацххосцхуле, као и инжењерско-центар Универзитет примењених наука Виенер Неустадит, налази се овде.

Pogledajte sve Programe Master studija društvenih nauka у Виенер Неустадт u Austriji 2018

Pročitajte više

МА у пословном Цонсултанци Интернатионал

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Студије на универзитету / кампус Redovne studije 2 године October 2018 Аустрија Виенер Неустадт

Бизнис Консалтинг Међународна (БЦИ) је високог квалитета и изазовно пословно степен програма на нивоу мастер учио у потпуности на енглеском језику. [+]

Programi Mastera društvenih nauka 2018 у Виенер Неустадт Аустрија. Бизнис Консалтинг Међународна (БЦИ) је квалитетан и изазовно пословно степен програма на нивоу мастер учио у потпуности на енглеском језику. Програм пружа значајну предност када почињу каријеру, посебно у пословни менаџмент и консалтинг професија. Као дипломирани БЦИ моћи да испуни захтеве пословне заједнице путем савршене комуникацијске вјештине на енглеском језику, интеркултуралног разумевања и искуства, глобалном пословном знања и познавања универзалних стандарда. Програм четири семестра, Фулл-Тиме Мастер обезбеђује посебно стимулативно окружење у којем ученици из многих различитих народа и културних средина раде заједно са међународним факултета. У четвртом семестру сте се охрабрују да студирају у иностранству на једном од наших партнерских универзитета широм света. У програму БЦИ мастер можете изабрати да се специјализују ни у финансијском управљању и инвестиционе анализе (за трезор и улагања) или у маркетиншке и података аналитике (маркетинг Аналитицс). Кључне предности БЦИ Практична настава Током програма, ви ћете стећи дубље изложеност низу управљања и консултантских вештина поред специјализацију у области трезора и управљање инвестицијама или маркетинг аналитике. Предвиђено је да ће ови курсеви градити на претходног знања, и кроз блиску сарадњу са компанијама, банкама и другим важним организацијама, ће комбиновати традиционалну теорију и методологију са Хандс-он алата и вештина кроз студије случаја, пројектима и семинарима. Мала величина разреда олакша интензиван и интерактивно окружење за учење где ћете радити са предавачима и својим колегама студентима (ау неким случајевима чак и спољни организације) да се пријаве своје знање. Врхунска Образовање Већина курсева су на челу са високо квалификованих стручњака у својим... [-]