МА програми

Мастер оф Артс (МА или скраћено мр) степени су достигнућа дипломирани нивоу додељена универзитетима широм света. Узимајући Мастер оф Артс степена може да понуди велики број различитих предности, од проширених каријере побољшању решавања проблема и вештина доношења одлука. Поред тога, Мастер оф Артс може довести до пост-дипломске студије у докторског програма. Специјализоване субјекти унутар дисциплина у уметности, хуманистичких, друштвених наука, а понекад и бизнис Закона, спадају у домен академске Мастер оф Артс. МА кандидати су често морају да заврше истраживања и представити тезу папир пре завршетка њиховог степена. Разноврсност различитих Мастер оф Артс програма може бити поразан - дон 'т дозволите да вас заустави! Почните претрагу гледајући најпопуларнијих Мастер оф Артс степени и наведене у наставку.

Novo dodati programi Mastera društvenih nauka

ISM International School of Management GmbH

МА у међународном пословању

Septembar 17, 2018
Пословне студије су данас основа за многе професионалне групе. Многи дипломци додипломских студијских програма, ипак, и даље немају ово пословно знање за посао из снова.

Victoria University of Wellington

Мајстор уметности у ТЕСОЛ-у / примењена лингвистика

Septembar 17, 2018
Детаљно погледајте своју специјалистичку област и отворите врата новим приликама у каријери у вези са језицима.

University of South Florida Sarasota–Manatee

Магистар у основном образовању

Septembar 13, 2018
Да ли волите да радите сарађивати са другима? Да ли сте ви неко ко воли децу и посвећен њиховом успеху? Да ли се осећате инспирирано да водите и упознате младе умове? Ако је тако, каријера у основном образовању може бити права каријера за вас!… [+] [-]

Univerziteti u Република Србија

Promenite lokaciju

Шта је магистарски степен?