Pohađajte Master programe na Kipru

Post diplomske studije na Kipru 2019

О Кипру

Студирање у иностранству на Кипру пружа студенту могућност да истраже и историјски богат региону света. То је такође један од најлепших у смислу климу и пејзаж. Кипар, земља се налази у источном Средоземном мору је треће по величини острво насељено у овој области. Она је чланица Европске уније, што чини путовање и финансирање лак за управљање. Смештен само на истоку Грчке и југу Турске, посетиоци овог подручја су често запањени мешавина модерних погодности и историјског шарма. Ипак, када је реч о високом образовању, могућности овде може још импресивнији.

 

Клима

Живот на Кипру може бити узбудљива прилика да доживите лепу климу. Земља има суптропска клима која је донекле безводан. Зиме су благе, нарочито у близини обале.Лета могу бити веома врућа, али температуре имају тенденцију да буду умерени у свему, а крећу се од 75 степени Ц у просеку на приморју до око 57 степени Ф Најтоплији температура достиже 95 степени Ц током летњих месеци. Ипак, остаје углавном умерена клима током целе године.

 

Друштво

Чемпрес је често драгуљ Медитерана због своје богате историје и многи од мештана негујемо ово. Ви ћете наћи лепе архитектуре и старих зграда које су често симбол начина на које људи овде живели пре неколико хиљада година. Међутим, држава је стабилна економски и жива део Европске уније. То има неке од најмодернијих Беацх Ресортс у региону и многе њене градове су веома западњачка у смислу погодности и укупног животног стила. Са 300 дана сунчеве светлости и више од 2,5 милиона туриста, што такође може бити веома заузет начин живота са јаким ноћни живот.

Činjenice o Кипар